Autor Zpráva
reher64
Profil *
Moderátor Chamurappi: Přesunuto z Rozdíl zobrazení ve Firefoxu.

Mam web (sem autor) v Internet Explorer maká web tak jak si představuju, ale ve Firefoxu to vypadá uplně jinak (konkrétně nabídka na levé straně) je rozházená. Zde je odkaz na ten web : http://www.astma.unas.cz Je možné to nějak spravit bez toho abych dělal celé stránky od znova?

Moderátor Chamurappi: Měním titulek, aby nelákal trdla.
Chamurappi
Profil
Reaguji na rehera64:
ve Firefoxu to vypadá uplně jinak (konkrétně nabídka na levé straně) je rozházená
Pod „úplně jinak“ si představuju něco mnohem rozsypanějšího. Za ty nadbytečné „rozbité“ obrázky mohou pochopitelně nadbytečné obrázky v HTML kódu:
            <a href="http://www.astma.unas.cz/index2.html">
            <img border="0" <img src="image002.jpg" onmouseover="this.src = '/index2_soubory/aktu.jpg';" 
onmouseout="this.src = '/index2_soubory/image002.jpg';"></a></p>
            <p>&nbsp;<a title="Členové" href="http://www.astma.unas.cz/astmatici.html"><img border="0" <img src="image006.jpg" onmouseover="this.src = '/index2_soubory/astmati.jpg';" 
onmouseout="this.src = '/index2_soubory/image006.jpg';"></a></p>

			<p>&nbsp;<a href="http://www.astma.unas.cz/historie.html"><img border="0" <img src="image008.jpg" onmouseover="this.src = '/index2_soubory/histo.jpg';" 
onmouseout="this.src = '/index2_soubory/image008.jpg';"></a></p>
            <p>&nbsp;<a href="http://www.astma.unas.cz/nabidka1.html"><img border="0" <img src="image012.jpg" onmouseover="this.src = '/index2_soubory/disko.jpg';" 
onmouseout="this.src = '/index2_soubory/image012.jpg';"></a></p>
            <p>&nbsp;<a href="http://www.astma.unas.cz/nabidka2.html"><img border="0" <img src="image014.jpg" onmouseover="this.src = '/index2_soubory/gale.jpg';" 
onmouseout="this.src = '/index2_soubory/image014.jpg';"></a></p>
			<p>&nbsp;<a href="http://astma.unas.cz/koncerty"><span style="text-decoration: none"><a href="http://www.astma.unas.cz/koncerty.html"><img src="image00.jpg" onmouseover="this.src = '/index2_soubory/koncerty.jpg';" onmouseout="this.src = '/index2_soubory/image00.jpg';" border="0"></a></span></a> </p>
            <p>&nbsp;<a href="http://www.astma.unas.cz/odkazy.html"><img border="0" <img src="image004.jpg" onmouseover="this.src = '/index2_soubory/odka.jpg';" 
onmouseout="this.src = '/index2_soubory/image004.jpg';"></a></p>
            <p>&nbsp;<a title="Kniha vzkazů" href="http://www.blueboard.cz/kniha_0.php?hid=4ajo57f6tv773jemin1eu500h1h4tb"><img border="0" <img src="image010.jpg" onmouseover="this.src = '/index2_soubory/deth.jpg';" 
onmouseout="this.src = '/index2_soubory/image010.jpg';"></a></p>
            <p>&nbsp;<a href="http://www.astma.unas.cz/kontakt.html"><img border="0" <img src="image016.jpg" onmouseover="this.src = '/index2_soubory/kont.jpg';" 
onmouseout="this.src = '/index2_soubory/image016.jpg';"></a></p>
reher64
Profil *
Dík, takže to spočívá v tom že já tam měl 3 obrázky a maj tam být dva.(který stačí protože se překrývá výstupní obrázek za ten druhý),když na to vjedu kurzorem. Proto to nešlo ve Firefoxu a IE si stim nák poradil. Dík za radu.
Maxi
Profil *
Ahoj,

mám podobný problém jako kolega Reher64. Dělám web http://www.nvu.cz V IE se tváří naprosto v pohodě a ve Firefoxu je z mě neznámého důvodu menu podstatně posunuto dolů pod úvodní obrázek, takže případný návštěvník musí k menu "dorolovat". Nevíte prosím, co s tím?
Maxi
Profil *
Tak jsem to ještě trochu poladil a vypadá to lépe. Nicméně zobrazení ve Firefoxu stále není stejné jako v IE. Nevíte někdo?
Chamurappi
Profil
Reaguji na Maxiho:
mám podobný problém jako kolega Reher64
Ne, nemáš.
Kolegu rehera64 jsem pracně přesouval do nového vlákna, protože se drze nacpal pod cizí (a naprosto nesouvisející) dotaz. Ono je to nakažlivé? Tebe smažu. Založ si vlastní vlákno.
reher64
Profil *
Děláte si ze mě srandu, tak já sem se do ****** drze nacpal do cizího vlákna jo? Ono když vidim že někdo má stejný problém tak tam napíšu že jo. Místo toho aby každý zakládal nový vlákno pak je v tom akorát pěknej bordel!!!
Chamurappi
Profil
Reaguji na rehera64:
když vidim že někdo má stejný problém tak tam napíšu že jo
Tys ale zjevně neměl stejný problém. Měl jsi stejný jeden jediný symptom.

Místo toho aby každý zakládal nový vlákno pak je v tom akorát pěknej bordel!!!
Ne, bordel byl to, o co ses pokoušel a o co se teď pokouší Maxi. Jak tvůj problém napomůže pochopení či řešení jeho problému? Vůbec nijak. Proč by si ti, kdo chtějí pomoct Maximu, měli číst i o tvém problému?

Na problémy s prohlížeči je tu celá kategorie a skutečný bordel by vznikl, kdyby v ní bylo jen jedno jediné stostránkové vlákno, do kterého by všichni psali, že mají také problém s prohlížečem. To by jaksi nedávalo smysl — a srandu si z tebe skutečně nedělám.
reher64
Profil *
Jasný no tak sorry. A jinak zkus taky pochopit že nejsem třeba nějakej zkušenej webmaster, ale začátečník takže když sem viděl tamto vlákno, tak to vypadalo že máme stejný problém. A jinak on byl skoro uplně stejný a neřikaj mi že ne. Dál to tu, ale nebudu rozvádět nechci se tu sněkim dohadovat.
Chamurappi
Profil
Reaguji na rehera64:
když sem viděl tamto vlákno, tak to vypadalo že máme stejný problém
Stejně jako stovky dalších lidí, kteří si zakládají vlastní vlákno. Pár příkladů: I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII XIII XIV XV XVI XVII XVIII XIX XX XXI XXII XXIII XXIV XXV XXVI XXVII … všichni mají „skoro stejný“ problém.

Zdaleka nejsi jediný, kdo narušil zdejší pořádek (což vlastně vidíš i tady v příspěvku [#4]). Snažíme se vymyslet, jak vylepšit toto fórum, aby k podobným situacím nedocházelo. Nemáš nějaký nápad? Co by tě bývalo v pondělí přimělo, aby sis založil vlastní vlákno?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: