Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Joan Profil |
#1 · Zasláno: 3. 1. 2010, 18:28:38
Možná se hloupě ptám, ale až teď jsem z dřívější ne-znalosti zjistila, že mám CSS psané pro guirk režim. Chci si styl přepsat pro standard režim (tj. přidat do DOCTYPE to URL pro Transitional a vyházet potom asi většinu podmíněných komentářů pro IE), ale když jsem se s tím mořila tak dlouho, je mi líto "vyhodit" nastylování pro guirk. Existuje možnost vložení obou stylů pro jedny stránky současně s tím, že už si dám pozor na DOCTYPE? Nebo jsem s touto hypotézou mimo mísu?
Děkuji! |
||
panther Profil |
#2 · Zasláno: 3. 1. 2010, 18:32:19
Joan:
nevymýšlej žádné blbosti a styly přepiš - je to otázka pár minut. |
||
Joan Profil |
#3 · Zasláno: 3. 1. 2010, 18:33:44 · Upravil/a: Joan
panther:
To jsem potřebovala vědět :-) , díky Ti. |
||
Chamurappi Profil |
#4 · Zasláno: 3. 1. 2010, 18:45:09
Reaguji na Joan:
Teoreticky to možné je, ale bylo by to dost krkolomné, protože bys musela vymýšlet hacky pro de facto dvojnásobek prohlížečů (každý dvojmo). „teď jsem z dřívější ne-znalosti zjistila, že mám CSS psané pro guirk režim“ Což není chyba. „Chci si styl přepsat pro standard režim“ Nutí tě k tomu něco? |
||
Joan Profil |
#5 · Zasláno: 3. 1. 2010, 18:49:12
„Chci si styl přepsat pro standard režim“
Nutí tě k tomu něco? Nutí mě k tomu snaha mít méně podmíněných komentářů a lepší zobrazování stránek v IE. A možná i v Opeře, to teprve musím vyzkoušet. |
||
habendorf Profil |
#6 · Zasláno: 3. 1. 2010, 18:54:59
Joan:
To je snad jedno, jestli v quirku nebo standardu, ne? Podstatné je, aby všechny browsery jely ve stejném módu. |
||
Joan Profil |
#7 · Zasláno: 3. 1. 2010, 19:03:27 · Upravil/a: Joan
habendorf:
Právě jsem si ověřila, že pouhé přidání "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd" |
||
Časová prodleva: 13 let
|
0