| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| matata8611 Profil |
#1 · Zasláno: 22. 1. 2010, 12:15:39
Ahoj,
stal se mi nepříjemný problém při přenusu webu. Web je postaveny na Wordpressu. Mám web ohk.fullweb.cz -> tento web se zobrazuje v pořádku jak v prohlizeci chrome, tak v IE Tento web potrebuji presunout na adresu www.khkliberec.cz/ohkliberec-beta Presunul jsem tedy soubory a databazi, konfiguracni soubor propojil s databazi. "Povedlo se", v chrome se mi to zobrazuje v pohode, ale v IE se mi to takto vykundilo-> www.khkliberec.cz/ohkliberec-beta Netusite prosim proc?? Diky moc. |
||
| Chamurappi Profil |
#2 · Zasláno: 22. 1. 2010, 12:54:41
Reaguji na matatu8611:
Nemůže to být tím, že načítáš část věcí z neexistující domény wkhkliberec.cz? |
||
| matata8611 Profil |
#3 · Zasláno: 22. 1. 2010, 13:07:30
hmm, tim to neni, to uz jsem opravil... cim to muze byt sakrA? vubec to nechapu proc je to vsechno vycentrovany atd...
|
||
| Chamurappi Profil |
#4 · Zasláno: 22. 1. 2010, 13:28:57 · Upravil/a: Chamurappi
Reaguji na matatu8611:
Odkazuješ se na stylopis www.khkliberec.cz/ohkliberec-beta/wp-content/themes/i3theme-1-8-classic/_css/nyroModal.skin.css, což je chybová stránka, ovšem nedodaná s chybovým kódem 404. Explorer z jejího HTML kódu vyčte tamní stylopis a řídí se jím. I na staré adrese používáš neexistující CSS, ale tam je chyba 404 nastavena správně, proto to návštěvník nepocítí. |
||
| matata8611 Profil |
Odstranil jsem tedy http://www.khkliberec.cz/ohkliberec-beta/wp-content/themes/i3theme-1-8-classic/_css/nyroModal.skin.css, ale nepomohlo to :(
Zajimave je, ze kdyz jsem pokusne zkusil web presunout stejnym zpusobem na adresu rkliberec.cz/ohk ... zobrazuje se dobre v IE i v chrome... Ze by to bylo nastavenim serveru??? Diky za rady Moderátor Chamurappi: Tvůj projev je špatně srozumitelný, piš prosím s diakritikou.
|
||
| Chamurappi Profil |
#6 · Zasláno: 22. 1. 2010, 13:48:10
Reaguji na matatu8611:
Zmínil jsem jen jeden z několika neexistujících stylopisů. Ostatní si už najdeš sám. „kdyz jsem pokusne zkusil web presunout stejnym zpusobem na adresu rkliberec.cz/ohk ... zobrazuje se dobre v IE i v chrome“ I na staré adrese máš přilinkovaný neexistující CSS, ale tam to návštěvník nepocítí, protože tam je chyba 404 nastavena správně. Co je na tom nejasného? |
||
|
Časová prodleva: 17 let
|
|||
0