Autor Zpráva
misisnik
Profil
Dobrý den šlo byt nějak v php nebo java aby například při verzi internet exploler 6 a nižší se hned při najetí na stránku vyhodilo okno s nějakým textem ?

předem děkuji za odpověď Sládeček
Chamurappi
Profil
Reaguji na misisnika:
Spíš ne. Proč bys chtěl otravovat uživatele oknem s nějakým textem?
misisnik
Profil
Přesněji u staršíc hverzích exploleru že by se stránka nemusela zobrazovat dobře a podobně :)
Chamurappi
Profil
Reaguji na misisnika:
Aha. V tom případě: Proč bys chtěl otravovat uživatele špatným zobrazením a oknem s nějakým textem? Nebylo by lepší zajistit, aby se stránka zobrazovala dobře?
misisnik
Profil
no kdybch chtel uzivatele obtezovat jak ybc hto udelal ?
misisnik
Profil
ono by se mohlo stat , že nejsou vyskakovaci okna povolena lepsi by bylo : http://www.bezpojisteni.cz/WebClient2/explorer.php www totiž podporují internet exploler ale ty starší verze od 6 dolů moc ne :)
Trejpa
Profil
misisnik:
<!--[if lte IE 6]><script>
window.alert("Vážený návštěvníku,\njá, webmaster, neumím udělat tyto stánky tak,\naby fungovaly ve Tvém prohlížeči.\nOmlouvám se za problémy.");
</script><![endif]-->
misisnik
Profil
thx .. ono toje jen dočasně abych to tam dal musím totiž předělat formáty obrázků a podobně .. děkuji za odpovědi .. :
))
Chamurappi
Profil
Reaguji na misisnika:
www totiž podporují internet exploler ale ty starší verze od 6 dolů moc ne
Proč?

musím totiž předělat formáty obrázků a podobně
Proč?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: