Autor Zpráva
met
Profil *
zdravím, mám problém s IE 7 ..
na menu vytvořené z obrazků, ve FF v pohodě, ale v IE se mi mezi obrázkama zobrazí něco jako podtržítko, které odkazuje na to samé, co obrázek vlevo od něj .. snažím se tu laborovat už asi hodinu, ale bez úspěchu .. nevěděl by někdo, proč tomu tak je?? díky met

menu.php :

<a href="index.php?par=novinky"><?php if(isset($_GET['par']) && $_GET['par'] == 'novinky')
{echo "<img src='images/menu/novinky2.jpg'>";}
else {echo "<img src='images/menu/novinky1.jpg' onmouseover=\"this.src = 'images/menu/novinky2.jpg';\"
onmouseout=\"this.src = 'images/menu/novinky1.jpg';\"> ";} ?></a>

<a href="aktuality.php?par=aktuality"><?php if(isset($_GET['par']) && $_GET['par'] == 'aktuality')
{echo "<img src='images/menu/aktuality2.jpg'>";}
else {echo "<img src='images/menu/aktuality1.jpg' onmouseover=\"this.src = 'images/menu/aktuality2.jpg';\"
onmouseout=\"this.src = 'images/menu/aktuality1.jpg';\"> ";} ?></a>
panther
Profil
met:
nevěděl by někdo, proč tomu tak je?
přidej ukázku problematické stránky a dostane se ti rychleji odpovědi. Z tohoto kusu PHP kódu málokdo máloco vyčte.
Keeehi
Profil
A není to to spíše místo podtržítka,podtržená mezera? http://www.jakpsatweb.cz/html/odkazy.html
<a href="index.php?par=novinky"><?php if(isset($_GET['par']) && $_GET['par'] == 'novinky') 
{echo "<img src='images/menu/novinky2.jpg'>";} 
else {echo "<img src='images/menu/novinky1.jpg' onmouseover=\"this.src = 'images/menu/novinky2.jpg';\" 
onmouseout=\"this.src = 'images/menu/novinky1.jpg';\">(zde je mezera navíc)";} ?></a>
met
Profil *
Keeehi:
Keeehi, jsi génius :) .. to sem přehlídnul .. díky moc :) met

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: