Autor Zpráva
midas
Profil
Testuju svoji stránku svoji stránku a v IE to zlobí, čím to prosím může být?

Hlavička:
<html>
<head><meta http-equiv="Content-Language" content="cs">
<title>Windows Mobile</title>

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="styly.css">
</head>
<div id="hlavicka">
<div style="float: left"><a href="index.html"><img src=images/wi.jpg width="300" height="120"</div>
<h1><a href="index.html">Aplikace a čerstvé novinky ze světa Windows Mobile!</a></h1></div>
</div>



A patička také zlobí:

<div id="paticka">
</div>


A css styl pro hlavičku:
#hlavicka {position: absolute; width: 1020px; height: 120px; top: 0px; left: 150px}
#hlavicka {background-color: black ; color: #009933; border: 2px solid gray}
h1 {font-style: italic; font-size=36px; font-family: "Arial Black"; font-weight: bold}
h1 a:link {color: #00CC33; text-decoration: none}
h1 a:visited {color: #00CC33; text-decoration: none}
h1 {text-align:center}
h1 a:hover {text-decoration: underline}


A pro patičku:
#paticka {position: absolute; width: 1020px; top: 1268px; left: 150px; height: 20px}
#paticka {background-color: #E0DEDE; color: black; border: 2px solid gray}


Díky
kelvin
Profil
midas:
</a></h1></div> - který div to uzavírá?
midas
Profil
Aj máš pravdu, on uzavírá hlavičku... Ten druhý je zbytečný. Ale problém se zobrazením to stejně nevyřešilo :-(
Bubák
Profil
midas:
A nechám se podat, co tam mám za chybu
<div style="float: left"><a href="index.html"><img src=images/wi.jpg width="300" height="120"</div>

Já vidím dvě:
1) chybí většítko > na konci tagu IMG
2) chybá koncová značka odkazu </a>
Mělo by to vypadat nějak takto:
<div style="float: left"><a href="index.html"><img src=images/wi.jpg width="300" height="120"></a></div>
midas
Profil
Díky Bubáku! Funguje. Pokusím se příště takovýchto začátečnických chyb vyvarovat :-) (i když začátečník jsem :-) Mějte se.


P.S. Veldo, nemusíš se do mně navážet, ty stále pokračuješ ve flame, už v mém topicu v názorech na stránce jsi se do mně navážel, že jsem tu stránku neudělal podle tvého - tabulkou a pak to ještě schytal Miloš, který se mě zastal. Pokud mi nechceš pomoct, raději na můj topic ani neodpovídej a nenávážej se do ostatních. Dík
Moderátor Chamurappi: Velda už je odstraněn z obou vláken.
Davex
Profil
midasi, začni používat editor, který obarvuje kód a zvýrazňuje související tagy, pak se vyhneš kritice od některých citlivějších diskutérů.

Veldo, na počtu mezer vůbec nezáleží, takže tvoje rada bude i začátečníkovi naprosto k ničemu.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: