Autor Zpráva
JiriVlk
Profil *
Zdravím,

jelikož už se mi nechce řešit optimalizace pro IE, rozhodl jsem se ,že zkusím Google Chrome Frame plugin pro IE, který by můj problém mohl vyřešit (http://www.browsery.cz/clanky/google-chrome-frame-aneb-webkit-v-havu-internet-exploreru/).

Můj dotaz zní: jak impletovat tento plugin na stránku tak, aby návštěvník např. dostal hlášku o "nutném stažení tohoto pluginu pro správné zobrazení stránky" (samotná instalace trvá pár vteřin s jediným kliknutím) ? Nebo to funguje jinak?

Co přesně tedy musím na stránku umístit ,aby tohle fungovalo..?

<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="chrome=1"> ? Pochybuji o tom, že je to vše. Díky za rady!

Moderátor Chamurappi: Titulek „Google Chrome Frame“ nevystihuje podstatu dotazu. Příště zkus prosím vymyslet lepší.
Chamurappi
Reaguji na JiriVlka:
To je hloupé rozhodnutí, normální návštěvník si kvůli tvé stránce nic instalovat nebude (ani nemusí mít možnost cokoliv instalovat). Jestli se ti nechce vyrábět funkční stránky, věnuj se něčemu jinému nebo si zaplať nějakého profesionála.
JiriVlk
Profil *
..hloupe rozhodnuti? o tom snad rozhoduji ja. nechtel jsem at mi chodis na stranky. ptal jsem se pouze a jen na to, jak impletovat plugin googlechromeframe do stranky, kterou kdyz navstivi ie user, dostane hlasku o stazeni pluginu (kterou nemusi akceptovat).

Moderátor Chamurappi: Tvůj projev je špatně srozumitelný, piš prosím s diakritikou.
JiriVlk
Profil *
To je snad vtip, ne? Můj projev je špatně srozumitelný? S radostí ho pro tebe přepíšu, joudo.

Hloupé rozhodnutí? O tom snad rozhoduji já. Nechci aby jsi se na danou stránku jakkoliv-kdykoliv dostal. Ptal jsem se pouze a jen na to, jak impletovat plugin Google Chrome Frame do stránky, kterou když navštíví IE user, dostane hlášku o stažení pluginu (kterou nemusí akceptovat).

Doufám, že teď je to pro tebe dost srozumitelné.
test
JiriVlk:
To si snad děláš srandu ne?

Četl si pravidla této diskuze než jsi položil dotaz?
Chamurappi
Reaguji na JiriVlka:
Hloupé rozhodnutí? O tom snad rozhoduji já.
Nejen ty. S ohledem na výsledek je to zjevné mrhání časem.

jak impletovat plugin Google Chrome Frame do stránky
Impletovat? Jestli myslíš implementovat, tak to se dělá zmíněnou <meta> značkou. Pokud člověk má plugin, chytne se jí. Pokud ne, tak ne.

kterou když navštíví IE user, dostane hlášku o stažení pluginu
Jak jsi doposud řešil optimalizaci pro Explorer? Používal jsi hacky k rozlišování prohlížeče? Podmíněné komentáře? Jestli ano, tak už víš, jak ukázat uživatelům Exploreru jiný obsah než uživatelům ostatních prohlížečů.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0