Autor Zpráva
xavi
Profil *
mám dokončenou HTML stránku s několika Java Scripty (luminentní tlačítka apod.). Stránka se zobrazuje a bezva funguje ve IE, MF, O, Safari … ale jen v google chrome mi ty java scripty prostě nefrčí - tlačítka neblikají atd.

Je chyba na mé straně nebo ten Google Chrome prostře určitým způsobem nepodporuje JavaScript?

No kvůli Google Chrome už to předělávat nebudu … prostě jeho příznivci přicházejí o mé luminentní tlačítka:)

Jen mě zajímá, jestli má někdo podobnou zkušenost?

Moderátor Chamurappi: Titulek „google chrome“ nevystihuje podstatu dotazu. Příště zkus prosím vymyslet lepší.
panther
Profil
xavi:
Je chyba na mé straně
ano, kde jinde by měla být? To mám nejradši, když „neschopní“ autoři stránek svalují vinu na prohlížeče :-)
xavi
Profil *
panther:

nejsem profesionál, na prohlížeč to nesvádím ... jen mě ty tlačítka v Google Chrome prostě neblikají

To jako, že bych ten Java Script měl celý překopat?

Panthere, panthere ... jsem se jen snažil dostát někoho, kdo má či měl podobnou zkušenost. Tak moc nefrajeř jo!
Chamurappi
Profil
Reaguji na xaviho:
Jen mě zajímá, jestli má někdo podobnou zkušenost?
S nefunkčními luminentními tlačítky asi ne, tohle slovo vidím prvně.
Máš-li s něčím konkrétním problém, dodej nějaké smysluplné informace. Pokud tě zajímá jen samotný údaj, jestli už někdy někomu něco v Chromu nefungovalo, tak: Ano (stejně jako u všech ostatních prohlížečů).
panther
Profil
xavi:
chtěl jsem ti nenápadně naznačit, že prohlížečem to není. Jestli chceš překopávat celý script, můžeš. Možná by stačilo odkázat problematický web, kde by se dala příčina problému dohledat.

Ono z popisu typu „Mám nějaký script, tlačítka v Chromu neblikají.“ lze těžko vyvodit, jestli někdo skutečně podobný problém mít mohl nebo ne.

Určitě to jako frajeření vyznít nemělo - měly tomu napomoci uvozovky u specifikace skupiny autorů a smajlík na konci. Jestli jsi to tak pochopil, tak se omlouvám.
xavi
Profil *
<table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" width="105" align="center" colspan="3"> 
<tr> 
<td bgcolor="">
<span class="styl1">
<a href="picture5.html"> <span class="visibility"> left<br>left </span>  </a> 
</span>
</td>

<td>
<span class="styl3">
<a href="fotogalerie.html">    
          <img id="Obrazek1" onmouseover="makeCool(Obrazek1)" 
                             onmouseout= "makeNormal(Obrazek1)" src="pixs/red-button.png" border="0"> 
 <script language="JavaScript">  
<!--
 function makeCool  (obrazek) {obrazek.src="pixs/red-button-2.png"}  
 function makeNormal(obrazek) {obrazek.src="pixs/red-button.png"} 
--> 
</script>
</a>
</span>
</td>


<td bgcolor=""> 
<span class="styl2">
<a href="picture2.html" > <span class="visibility">right<br>right </span> </a> 
</span>
</td>
</tr>
</table>


no a ten JavaScript mi v Google Chrome nefuguje, pri najetí myší na tlačítko

v ostatních prohlížečích IE,MF,Safari a Opera ano v Google Chrome ne.
Jestli je tady ten můj dotaž jakože více méně amatérský tak se tím nezaobírejte, stránka se mi i zákazníkovi líbí a 3% Chromařů nebo kolik jich to přežíjí i bez blikajícího tlačítka.

ne v poho panthere:)

Moderátor panther: Vkládej prosím kódy mezi značky [pre] a [/pre] (stačí kliknout na ).
Moderátor panther: Sloučeno s následujícím příspěvkem.
xavi
Profil *
ja nevím, používá z Vás někdo ten Google Chrome?
Chamurappi
Profil
Reaguji na xaviho:
onmouseover="makeCool(Obrazek1)"
Předávej this. Nějaká ídéčka vůbec nemusíš řešit…

používá z Vás někdo ten Google Chrome?
Tady ho používá dost lidí a i mezi běžnými uživateli se trochu uchytil. Už patří mezi ty prohlížeče, které není vhodné ignorovat.
Keeehi
Profil
Řešení problému spočívá v kouzelném slovíčku this:
<img id="Obrazek1" onmouseover="makeCool(this)" onmouseout= "makeNormal(this)" src="pixs/red-button.png" border="0">
Byla by i jiná řešení, ale toto je takové nejhezčí.

xavi:
používá z Vás někdo ten Google Chrome?
Třeba já. Když nemusím, nepoužívám nic jiného.
xavi
Profil *
mě se přes něj před časem špatně načítali stránky e-bankingu české spořitelny tak jsem se na něj vykašlal. No já právě dokončil tu stránku a nakonec si rozpemenul na Chrome, tak jsem otestoval tam a jediný problém byl že mi nefrčel ten JavaSript, já to zkusím dodělat zítra abych tu www měl komplet do detailů i s Chromem.
Zatím díky
xavi
Profil *
rozumím, že ruzné prohlížeče mají různou vykreslovací strukturu
ale vrtalo mi hlavou, proč jednoduchý skript ve všech majoritních prohlížečích jde a v Chrome ne, zítra na to snad přijdu:),
dobrou noc šicí
Keeehi
Profil
xavi:
Řešení už máš v [#9].

To že jsi měl štěstí a tvůj špatný JS ostatní prohlížeče přelouskaly není chybou Google Chrome, ale tvého kódu.

majoritních prohlížečích jde a v Chrome ne
Google Crome není majoritní? A co tedy je, jelikož minoritní rozhodně není.
Bubák
Profil
Keeehi:
není majoritní? A co tedy je, jelikož minoritní rozhodně není.
Tomuhle se říká černobílé vidění.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: