Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Simba Profil |
#1 · Zasláno: 8. 11. 2010, 09:25:03 · Upravil/a: Simba
Nezobrazuje se pouze (!) telefonní číslo na webu - v patičce a v obsahu, jinak se všechen text včetně mailu zobrazuje. Na telefónním číslu není nic zláštního - skládá se z číslic (111 222 333) a je rozděleno pevnou mezerou po třech číslicích. Vyzkoušel jsem i variantu bez pevných mezer.
Na stránce to pak vypadá nějak takto: Telefon: (tady by mělo být to číslo, které prostě zmizí :) Tento podivuhodný úkaz nad kterým mi zůstavá rozum stát se zobrazuje jednomu známému pod OS Win Vista. Používá prohlížeč Firefox 3.6.12. U mě doma: Firefox 3.6.12 na Macu - Dobrý Firefox 3.6.12 na Win XP - Dobrý Nevíte čím by to mohlo být? Podle slov člověka, který problém vidí se tato chyba chová trošku podobně jako Peekaboo bug. Chvíli číslo naskočí, pak tam prý zase není. |
||
panther Profil |
#2 · Zasláno: 8. 11. 2010, 09:27:34
Simba:
bez odkazu na problematický web těžko radit. |
||
Chamurappi Profil |
#3 · Zasláno: 8. 11. 2010, 09:34:40
Reaguji na Simbu:
„se zobrazuje jednomu známému“ Nemá Skype? Neupravuje mu Skype všechna telefonní čísla? Nemáš ve stránce nějaký příliš obecně napsaný :hover efekt, který nepěkně reaguje s kódem stvořeným Skypem?
|
||
Simba Profil |
#4 · Zasláno: 8. 11. 2010, 10:05:31 · Upravil/a: Simba
Chamurappi:
Na stránce jsem právě poprvé do patičky umístil odkaz na Skype jasnovidče. :) Seš určitě na dobré stopě. :) Ze stránky www.skype.com/intl/en-us/tell-a-friend/get-a-skype-button/ jsem vložil do html odkaz (bez toho buttonku) na volání a ten script do hlavičky. Nemá Skype? Určitě má. Neupravuje mu Skype všechna telefonní čísla? To nevím, zkusím se zeptat až bude na příjmu, ale zřejmě jo. Protože člověk, kterému jsem web dělal, tak Skype má a telefónní čísla se mu zobrazují. Nemáš ve stránce nějaký příliš obecně napsaný :hover efekt, který nepěkně reaguje s kódem stvořeným Skypem? Ano mám, ale nevšiml jsem si, že by se nějak špatně choval. Obecně pro celou stránku: a:hover { color: #535353; } A možná také důležité, v telefónním čísle na stránce je také předvolba +420. |
||
Chamurappi Profil |
#5 · Zasláno: 8. 11. 2010, 14:47:03
Reaguji na Simbu:
„Seš určitě na dobré stopě. :)“ To mám radost, že jsem se trefil, ale kdybys dal rovnou odkaz, už bys tu pravděpodobně měl řešení. |
||
Časová prodleva: 15 let
|
0