Autor Zpráva
Kráťa
Profil *
Ahoj,
nevím, jak na to. Udělal jsem stránku v divu orámovaném 1px. Hned zkraje tam jsou v dva obrázky a pod nimi "lišta" přes celý ten div. Když to udělám s podtržítkovým hackem a v externím stylopisu zápisem
.cely {width: 747px; _width: 749px;}
tak mi to funguje v IE a v Mozille, jenže v Opeře mi ten druhý obr a lišta "vytéká" z toho divu. Když to udělám tak, aby to fungovalo v Opeře, tak v Mozille mám zase mezírku mezi obrázkem a rámečkem divu. Asi to nějak blbě zapisuji. U obrázku mám přímý styl (a obr jsou zase v divech)
<img src=images/aima-logo160.gif height="100" width=160>
a <img src="images/top1.gif" height="100" _width=585 width="587" align="right" style="float:
left; position: absolute; left: 160px; top: 0px;">
Už jsem z toho jelen. Poraďte mi někdo sím sím sím.
K vidění je to na http://www.obcasnicek.nazory.cz/Aima/index.htm
Dík
Yuhů
Profil
teď hádám, ale zkusil bych nastavit
<style>
body {padding: 0px;}
</style>
verča
Profil *
jak mám udělat www. stránku???????????????????????????????
Kráťa
Profil *
Yuhů nepomohlo, já tam něco píšu blbě, už jsem zralý k MUDr Chocholouškovi. :-)
Kráťa
Profil *
Já to nechápu, nic jsem s tím na serveru nedělal a dnes to tam nefunguje ani v té Mozille. Ono je to snad živé či co ?????????????????????????????????????????????????????????????
Kráťa
Profil *
Jsem to ladil, až jsem to asi přeladil. V Mozille to mam dobré, v IE dobré, v Opeře blbé. Nojo, ale co je další záhada, v Mozille a Opeře zmizel odkaz na hl. stránku v logu, v IE funguje. Bůůůůůůůů
Fred
Profil
zmizel odkaz na hl. stránku v logu : no protože je pod nějakým tím absolutně pozicovaným divem, v FF pomůže přidat na konec .logo position:absolute;z-index:100;
Martin Kuželka
Profil
Kráťo, zběžně jsem kouknul do tvého css a našel jsem, že sis popletl názvy některých vlastností - místo margin-bottom používáš margin-down.
Kráťa
Profil *
Dík 125x za rady, přišel jsem na to, že když tam nemám class a v externím css vlastnosti, nýbrž mám vše přímo u prvku (style=...), tak mi to funguje ve všech prohlížečích úplně perfektně.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.