Autor Zpráva
JirkaH
Profil *
Zdravím,
nikde jsem toto téma nenašel, tak pokud to tu je tak se omlouvám předem.

Vytvořil jsem webovou stránku tak jak má vypadat v Opeře. Jenže když ji otevřu ve
Firefoxu tak je wz reklama nahoře a chová se, jako by byla v <div id="index">, ale není..
má být úplně dole mimo rámeček.. tak jestli by byl někdo tak hodný a mrknul na to..

pozn.:
1. nevím čím to je, ale už nějakou dobu je ten web zpomalený a nevím co s tím,
psal jsem na wz ale odpovědi se asi nedočkám..
2. kód nebude asi nic moc, ale hlavní je, že funguje :)

CSS styl jsem hodil na konec indexu
Radek9
Profil
Odkaz na živou ukázku by nebyl?
xmark
Profil
Tipujju neuzavřený div nebo tabulku. Kdybys sem dal odkaz, do pěti minut ti to někdo vyřeší. A kdyby sis to otevřel v pspadu a zkontroloval párové tagy, během chvilky si to najdeš sám.
JirkaH
Profil *
ježiši já sem zapoměl na odkaz: http://privathousa.wz.cz/

tagy mám zkontrolovaný..snad :)
xmark
Profil
JirkaH:
Proč je ta reklama vyhozená až pod </body>?
JirkaH
Profil *
xmark:
prtž jsem s tím zkoušel všechno možný..dám to zpátky
xmark
Profil
Proč je </center> až pod </body>? /// resp. proč je celé body v <center>? To je nesmysl.
Jinak.. doporučuju css vyhodit do externího css souboru, <center> nepoužívat, obrázek v hlavičce zmenšit a vyhodit to sněžení. Takhle se nemůžeš divit, že to je zpomalený.
JirkaH
Profil *
to css mám v ext. css souboru, ale tady podle pravidel jsem to dal do indexu ať se v tom dá hledat a ne hledat ještě css soubor
sněžení ani to logo nemá se zpomalením nic společnýho.. měl jsem testovací verzi na jiné své stránce tam se to načítalo normálně.. takhle zpomalený už je to cca půl roku když tam byl obyčejný starý web.. jdu udělat něco s tím <center>
JirkaH
Profil *
<center> pryč, text-align:center nefunguje..tak není lepší tam ten <center> mít?
Davex
Profil
JirkaH:
ve Firefoxu tak je wz reklama nahoře
Nikde tam nevidím čistič za plovoucími bloky. Rychle se to dá vyřešit přidáním vlastnosti clear: both bloku s reklamou. Pokud tě zajímají detaily, tak si prostuduj Jak funguje „float“ a „clear“.

už nějakou dobu je ten web zpomalený a nevím co s tím
Webservery pro doménu wz.cz jsou dlouhodobě přetížené a reakce jsou často i mimo špičku v řádu sekund. Řešením je pouze přesun webu na jinou doménu, kterou obsluhuje jiný a méně zatížený server nebo přesun webu na jiný hosting.

text-align:center nefunguje..
Stránka jde vycentrovat snadno - viz Vodorovné centrování.
JirkaH
Profil *
stačilo přečíst trochu diskusi..takže <center> vyřešeno
teď ta reklama prosím :-/
JirkaH
Profil *
Davex:
Webservery pro doménu wz.cz jsou dlouhodobě přetížené a reakce jsou často i mimo špičku v řádu sekund. Řešením je pouze přesun webu na jinou doménu, kterou obsluhuje jiný a méně zatížený server nebo přesun webu na jiný hosting.

problém je, že už tuhle stránku pár lidí zná..a nevím jak by to dopadlo kdybych ji změnil doménu :-/..
JirkaH
Profil *
tak problém s reklamou vyřešen..jen dotaz..
firefox tu reklamu dává na všechny stránky? takže to tak mám udělat na všech? tím pádem tu reklamu budu mít všude.. ikdyž to nechápu když to stačí mít jen na indexu
další - to menu je tam odsazený, jak to opravým?
a nemohl by se někdo podívat na IE? :(
díky moc za vše
Davex
Profil
JirkaH:
firefox tu reklamu dává na všechny stránky?
Reklamu nevkládá na stránku Firefox, ale hosting podle nastavení v administraci. Pokud je reklama dole, tak musí být na všech stránkách.

další - to menu je tam odsazený, jak to opravým?
Asi úpravou šířky.

nemohl by se někdo podívat na IE?
Zobrazovací režim prohlížeče je přepnut do quirku a IE v něm jinak počítá rozměry. Řešením je přepnout do standardního režimu nebo sjednotit box model.
Housac
Profil *
zdravím, poslední dotaz..
dá se nějak přesměrovat okamžitě po zadání adresy na jinou??
našel jsem:
<meta http-equiv="refresh" content="1;url=http://privathousa.xf.cz">

jenže to přesměruje až se celá stránka načte...díky
začátečník
Profil *
Housac:
<meta http-equiv="refresh" content="1;url=http://privathousa.xf.cz">

Zkus nastavit hodnotu content na nulu. Číslo je totiž počet sekund, který server vyčká před začátkem přesměrování.
Housac
Profil *
jo tak to mě nenapadlo..já tam psal slova :D díky moc

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: