Autor Zpráva
Yuhů
Profil
Když máte na nějaké stránce problém s CSS stylem a chcete, aby vám s ní ostatní pomohli, zkuste prosím udělat napřed jednu maličkost. Vezměte externí styl, který je ke stránce přilinkovaný, a vložte jeho obsah přímo do zdroje stránky mezi tagy
<style> a </style>

Když se pak někdo na chybující stránku podívá, tak všechno vidí v jednom zdrojáku a nemusí pracně slepovat dohromady různé soubory z různých adres. (Vizuálně by to mělo fungovat stejně.)

Hodně tím zvýšíte pravděpodobnost, že vám někdo pomůže.
thingwath
Profil
Tak nějak myslím, že by toto měly řešit spíše naše milované prohlížeče. Máte-li někdo takový ještě, tedy :-)
Anonymní
Profil *
pokud mas sikovny plugin ;-)
Radek Hrabůvka
Profil
Yuhů To by chtělo dát mezi Dobře míněné rady pro tazatele
Anonymní
Profil *
Inak styly sa daju aj tak v pohode otvorit, aj ked su externe. Napriklad mam www.nieco.sk a tam skopirujem z kodu adresu stylov, napriklad styly.css. Dam do prehliadaca adresu www.nieco.sk/styly.css a mam to. Aspon v Opere to urcite funguje.
koudi
Profil
Anonymní
1) a to je právě to, co se nikomu nechce
2) proč reaguješ na rok starý téma??
Jan Tvrdík
Profil
1. - taky by mě zajímalo, kde se tady najednou vyhrabalo tohleto rok starý téma.
2. - Jinak s těma interníma stylama jednoznačně souhlasím, protože jinak musím vždycky zobrazit zdroj, najít adresu stylu a pak ho teprve otevřít
DJ Miky
Profil
Jan Tvrdík
Používejte do Firefoxu rozšíření Web Developer Toolbar, tam dáte CSS - View CSS nebo CTRL+SHIFT+C a zobrazí se vám všechny styly vložené do stránky :-).
Bubák
Profil
DJ Miky
Stylopis je potřeba odladit i pro jiné prohlížeče, než Firefox.
Šejn
Profil
DJ Miky
Diky za tip!
caledon
Profil
kazdopadne kolik lidi pouziva pluginy na tohle, takze asi ten externi stylopis je nejlepsi reseni, taky to neni zas tolik prace :)
souki
Profil
nebo rozšíření EditCSS ... tuším přes ctrl+8 se otevře v postranním panelu a jde editovat za běhu... moc šikovné
AT
Profil *
podla mna to je blbost .... je hlupost predsa natahovat stale ten isty css v indexe ako ked ho natahujem len raz a ulozi sa mi v cache
Timy
Profil
Tímto hlasuji pro zavedení Chamurappiho upozornění.
DJ Miky
Profil
Nebo ho zamknout, když se nezamknulo při tom hromadném zamykání témat starších než 1.6.07.
Mistr
Profil
Téma jsem zamkl. Pokud byste s tím nesouhlasili, pak mne, prosím, kontaktujte třeba po ICQ.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.