| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Yuhů Profil |
#1 · Zasláno: 19. 9. 2005, 18:52:55 · Upravil/a: Yuhů
Mám zajímavý problém a chci se zeptat, jestli vám Gmail blbne stejným způsobem.
Mám účet v Gmailu. Přepnu si nastavení zobrazení na angličtinu. V tu chvíli funguje ve Firefox 1.0.6 i v ostatních prohlížečích bez problémů. Přepnu si v nastavení na češtinu. V tu chvíli je ve Firefoxu 1.0.6 pouze nápis "Nahrávám", který po chvíli zmizí. Načež není vidět z nic, jenom bílá plocha. Gmail nefunguje. Keš jsem několikrát pečlivě smazal. Zajímavé je, že s češtinou mi Gmai v ostatních prohlížečích, včetně Mozilly 1.5 funguje perfektně. Jenom Firefox s češtinou blbne. Děje se vám to tak prosím někomu stejně? |
||
| Anonymní Profil * |
#2 · Zasláno: 19. 9. 2005, 18:58:05
Ne, ale někdy se mi stává že se přihlásím a místo loading se mi zobrazí jen nějáké divné znaky.... a pak konec. Nepomuze ani reload.
|
||
| centi Profil |
#3 · Zasláno: 19. 9. 2005, 19:11:03
Yuhů
Mne to gmail vo firefoxe robil dost casto , ale som si isty, ze som jazykovu verziu neprepinal, mal som standardnu anglicku. Bohuzial som ale nebol schopny odsledovat nejaku pricinu kedy to blblo a kedy nie. Zacal som mat podozrenie ze to bolo pocasim :-) Teraz mi to problemy uz nerobi. |
||
| Mistr Profil |
#4 · Zasláno: 19. 9. 2005, 19:16:07
To už je gmail.com předělán i do češtiny?
|
||
| halogan Profil |
#5 · Zasláno: 19. 9. 2005, 19:18:41
Mistr: Ano
|
||
| Timy Profil |
#6 · Zasláno: 19. 9. 2005, 20:17:51
mě se to taky občas stane. S jakýmkoliv prohlížečem (tím myslím FF nebo Opera) a jakýkoliv jazyk (respektive EN Opera nebo CZ Opera). Příčinu neznám, většinou spustím druhý prohlížeč, než který zrovna mám a tam to prostě najednou jde. Zajímavé
|
||
|
Časová prodleva: 21 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0