Autor Zpráva
Yuhů
Mám zajímavý problém a chci se zeptat, jestli vám Gmail blbne stejným způsobem.

Mám účet v Gmailu. Přepnu si nastavení zobrazení na angličtinu. V tu chvíli funguje ve Firefox 1.0.6 i v ostatních prohlížečích bez problémů.

Přepnu si v nastavení na češtinu. V tu chvíli je ve Firefoxu 1.0.6 pouze nápis "Nahrávám", který po chvíli zmizí. Načež není vidět z nic, jenom bílá plocha. Gmail nefunguje. Keš jsem několikrát pečlivě smazal.

Zajímavé je, že s češtinou mi Gmai v ostatních prohlížečích, včetně Mozilly 1.5 funguje perfektně. Jenom Firefox s češtinou blbne.

Děje se vám to tak prosím někomu stejně?
Anonymní
Profil *
Ne, ale někdy se mi stává že se přihlásím a místo loading se mi zobrazí jen nějáké divné znaky.... a pak konec. Nepomuze ani reload.
centi
Yuhů
Mne to gmail vo firefoxe robil dost casto , ale som si isty, ze som jazykovu verziu neprepinal, mal som standardnu anglicku. Bohuzial som ale nebol schopny odsledovat nejaku pricinu kedy to blblo a kedy nie. Zacal som mat podozrenie ze to bolo pocasim :-)
Teraz mi to problemy uz nerobi.
Mistr
To už je gmail.com předělán i do češtiny?
halogan
Mistr: Ano
Timy
mě se to taky občas stane. S jakýmkoliv prohlížečem (tím myslím FF nebo Opera) a jakýkoliv jazyk (respektive EN Opera nebo CZ Opera). Příčinu neznám, většinou spustím druhý prohlížeč, než který zrovna mám a tam to prostě najednou jde. Zajímavé
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0