Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
David1256 Profil |
#1 · Zasláno: 8. 2. 2011, 18:33:46 · Upravil/a: David1256
Dobrý den, mohl byste mi prosím někdo poradit, proč se mi na téhle stránce vykresluje červené pozadí divu centrovac jen v IE a Opeře a v Chrome a Mozille ne?
Zde přikládám kód: <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"> <html> <head> <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8"> <title>Stránka</title> <style> #centrovac{ position: relative; margin:auto; width:778px; text-align:left; background-color:red; } #logo{ width:100px; height:100px; background-color:black; float:left; } #city{ float:right; width:535px; height:279px; background-color:yellow; } body { margin: 0; padding:0; text-align: center; background-color:purple; } img{border:none;} </style> </head> <body> <div id="centrovac"> <div id="logo"> </div> <div id="city"> </div> </div> </body> </html> EDIT: Sakra proč jsem to dal do CSS a ne Webové prohlížeče. Promiňte. |
||
jenikkozak Profil |
#2 · Zasláno: 8. 2. 2011, 18:46:17 · Upravil/a: jenikkozak
Možností dosažení vykreslení pozadí prvku obsahujícího plovoucí části je více. V tomto případě bude nejsnazší přidání hodnoty overflow:hidden centrovaci.
|
||
David1256 Profil |
#3 · Zasláno: 8. 2. 2011, 19:19:24
jenikkozak:
Díky moc, znovu jsem si tu rozšířil obzory. Jen je divné, že Opera a IE to zobrazili i bez toho overflowu. Ale takových rozdílností prohlížečů je nakonec více než dost. :-) |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0