Autor Zpráva
Doraz
Profil *
Na svých stránkách (www.barplaminek.cz) mám galerii, která je dělaná ve sloupcích. Všechny prohlížeče mi to zobrazují správně, jen Mozzila mi v pravém sloupci posunuje obrázky níž. První jen o kousek, ten pod ním už o větší kousek atd... Stejně tak mi pouze v pravém sloupci rozhazuje popisky pod obrázky. Oba sloupce jsou přitom dělané stejně. Kde je chyba? Díky
Bubák
Profil
Nepoužívej na odsazení tvrdé mezery, to je metoda, která se dá s úspěchem použít na mechanickém psacím stroji. Udělej galerii nějakým normálnějším způsobem.
gyoja
Profil
Osobně bych si tipnul, že je to těmi nezalomitelnými mezerami, kterými je kód doslova přecpaný.
Být Vámi, tak bych se poohlídnul po někom, kdo umí dělat weby a svěřil to jemu. Z hlediska grafiky i kódu je Váš web opravdu stará vykopávka. Takto může zaujmout pouze štamgasty.
Doraz
Profil *
gyoja:
Pokud by to bylo těmi mezerami, proč se stejná chyba nedělá i v tom levém sloupci?
P.S. Co je na těch stránkách graficky špatného?
Bubák
Profil
Doraz:
Pokud by to bylo těmi mezerami, proč se stejná chyba nedělá i v tom levém sloupci?
Když zjistíš, že jedeš na mrtvém koni, sesedni!
Nebo chceš jezdit na mrtvém koni? Věřím, že ti do dalo hodně práce, ale opravdu bude jednodušší udělat (alespoň) galerii nějakým normálnějším způsobem.

<ot>
Na zmenšení obrázků používej zmenšeniny obrázků.
</ot>

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: