Autor Zpráva
panty
Profil
Ahoj,

prosim o radu, na tehle strankach:

http://www.spusta.cz/_ms/realizace.htm

v Chrome a Mozille funguje horizontalni posun ok, ale Explorer mi ten inline-block nebere, jak to opravit (aby stranky se zobrazovaly jako v Mozille ci Chrome, cili fotky a divy za sebou?)

ps. kod jsem psal sam, ta kombinace tabulky a divu se asi libit nebude...
diky, ondra
Chamurappi
Profil
Reaguji na pantyho:
Matně si vzpomínám, že někde funguje display: inline-block jen na elementech, které jsou ve výchozím stavu řádkové (což <div> není). Proč nepoužíváš normálně plavání?
A mimochodem, proč zmenšuješ obrázky v prohlížeči?
panty
Profil
diky, podivam na to float,
ty obrazky to je tema na dalsi dotaz, zdalo se mi, ze vypadaji lepe vetsi (v dvojnasobnem rozliseni napriklad),
hlavne ty vektorove.., zda se mi take ze kazdy prohlizec obrazky vykresluje jinak...
Chamurappi
Profil
Reaguji na pantyho:
zdalo se mi, ze vypadaji lepe vetsi (v dvojnasobnem rozliseni napriklad)
Ale prohlížeč si je stejně musí nějak zmenšit, takže akorát přenášíš zbytečné kvantum dat navíc.

zda se mi take ze kazdy prohlizec obrazky vykresluje jinak
O důvod víc je nezmenšovat v prohlížeči.
panty
Profil
ok velikost obrazku jasne,

jen prosimte, ten float u toho DIVU, obrazky se mi radi normalne v linii, jen ten DIV (s textem) se zobrazuje az na dalsim radku, cili nepokracuje na stejnem, DIV na vertical-align: top, zda se, moc neslysi,
to float bych mel dat right a left, nebot obrazky navazuji z obou stran....
panty
Profil
Chamurappi:
zkousel jsem reseni obalit obrazky pred DIVEM text do samostatneho divu, a vsem DIVUM pak dat float left, v exploreru to funguje, ale tedka zas v Chrome mi to haze ten DIV text pod ten giv s obrazky...hmm

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: