Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
klára Profil * |
#1 · Zasláno: 27. 3. 2011, 22:31:00
Ahoj, začínám s psaním webu a první, vlastně druhou, vlaštovkou jsou stránky www.laposkovo.cz. Jenže jsem asi špatně zvolila rozvržení stránky pomocí rámců a teď mi to trochu víc blbne. Hlavně přes prohlížeč Mozilla, kde se mi hlavní rámec přepíná do nového okna a v případě odkazu právě na hlavní stránce, které se otevřelo v novém okně, se celý odkaz přesměruje zase zpátky do okna původního. Působí to dost chaoticky, nepřehledně a zmateně. Nevím, jak bych měla tenhle hlavní problém vyřešit a vážně bych byla ráda, kdyby mi někdo mohl poradit. Děkuji za případné rady:)
|
||
_es Profil |
#2 · Zasláno: 27. 3. 2011, 23:02:46
klára:
Na čo tam vkladáš klikacie java applety? Použi normálne odkazy. |
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
klára Profil * |
#3 · Zasláno: 30. 3. 2011, 17:57:32
Tak mi to prostě přišlo pod ruku, vím, že v tom je kámen úrazu a myslela jsem, že se to dá nějak řešit, ale asi to tedy budu muset změnit.. děkuji za odpověď!
|
||
pcmanik Profil |
#4 · Zasláno: 30. 3. 2011, 18:00:37
klára:
Hlavne pouzi iny program ako front page, to uz je lepsi aj poznamkovy blok... |
||
klára Profil * |
#5 · Zasláno: 30. 3. 2011, 20:45:48
No právě, že ještě neumím psát normálně v bloku, front byl jednodušší na sestavování stránek..
|
||
Mistr Profil |
#6 · Zasláno: 31. 3. 2011, 00:10:31
klára:
Místo (možná na první pohled hezky vypadajících, ale velmi obtížně s nimi pracujících) JavaAppletů, použij třeba toto menu: http://interval.cz/clanky/horizontalni-obrazkove-menu/ |
||
klára Profil * |
#7 · Zasláno: 1. 4. 2011, 20:30:29
Mockrát děkuji všem za rady.. už jsem to vyřešila přes tabulku, vypadá to skoro stejně jako předtím, doufám. Asi je tam ještě pár much, ale to hlavní je už naštěstí pryč. Kdyby měl někdo nějakou dobrou připomínku, ráda ji uvítám, děkuji:)
|
||
Časová prodleva: 14 let
|
0