Autor Zpráva
zdenek
Profil
ahoj, mám problém. mám klasický formulář:

<table border="0" width="600%">
<form method="POST" enctype="multipart/form-data" action="soutez.php?action=save">

<tr><td>Vyberte fotku:</td><td><input type=file name="soubor"></td></tr>
<tr><td>Zadejte jm&eacute;no a př&iacute;jmen&iacute; autora:</td><td><input type=text name=autor></td></tr>
<tr><td>Zadejte e-mail autora:</td><td><input type=text name=email></td></tr>
<tr><td>Zadejte popis fotografie:</td></tr><tr><td><textarea name="popis">

</textarea></td></tr>
<tr><td><input align="center" type="submit" name="ok" value=Odeslat></td></TR>
</form>
</table>


ale například v Internet Explorer ale ani v Chromu se mi to nezobrazí. myslím ty pole INPUT. nevíte čím to je?? díky.
radas
Profil *
zkuste tam dat u toho inputu uvozovky mate tam
<input type=text name=autor>
a zkuste
<input type="text" name="autor">
zdenek
Profil
radas:

bohužel, ani to nepomáhá. už jsem zkusil všechno a stále to nejde.
Plaváček
Profil
zdenek:

No, protože ty inputy jsou mimo obrazovku. Zruš u table width="600%" - proč to tam máš?
_es
Profil
zdenek:
<table><form><tr><td>
Čo to je za divný kód?
Ako ťa napadlo dávať riadky a bunky tabuľky nie do tabuľky ale do formulára?
Plaváček
Profil
_es:

To není podstatou problému.
zdenek
Profil
Plaváček:

díky, ta tvá rada zabrala.

_es:

já to mám ve formuláři ale chci, aby to k něčemu vypadalo.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.