Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Z3NTIVA Profil |
#1 · Zasláno: 11. 7. 2011, 19:00:57
Zdravím,jsem tu zase já :D
narazil jsem totiž na další problém,jde o to,že jsem prvky nazvané produkty umístoval pomocí float a pak nastavil okraje mezi jednotlivými produkty,viz: http://www.stastna-sms.wz.cz/# V Google chrome to funguje bez problému. Ve FF nefunguje spodní padding -mezera-mezi prvky,takže jsou ve svislém směru namačkány na sobě. V IE je situace tragická...float se vůbec nepoužil,nevím proč... Předem děkuji za rady,protože já si,opět,nevím rady... |
||
Neas Profil |
#2 · Zasláno: 12. 7. 2011, 04:49:45
zkus místo spodního paddingu použít margin, jedná o vnější okraj.
IE má špatnou interpretaci vlastnosti width |
||
Z3NTIVA Profil |
#3 · Zasláno: 12. 7. 2011, 11:08:53
díky,ale jak mám tedy vypočítat šířku v IE ?
|
||
Chamurappi Profil |
#4 · Zasláno: 12. 7. 2011, 11:26:10
Reaguji na Nease:
„IE má špatnou interpretaci vlastnosti width“ Není špatná. Ve všech prohlížečích (Explorer nevyjímaje) jde box model přepnout. V Explorerech změnou vykreslovacího režimu. Reaguji na Z3NTIVu: Začni laskavě dodržovat základní typografická pravidla češtiny (hlavně čárky za mezerou), tvé příspěvky vypadají hnusně. |
||
Z3NTIVA Profil |
#5 · Zasláno: 12. 7. 2011, 11:40:01
Zde žádné čárky za mezerou nevidím,jaké konkrétní chyby máš na mysli ?
|
||
Chamurappi Profil |
#6 · Zasláno: 12. 7. 2011, 12:13:46
Reaguji na Z3NTIVu:
Opravuji: mezery za čárkou. Také žádné nevidím… a to je ten problém. Za čárkou a trojtečkou se dělá mezera. Před otazníkem se nedělá mezera. Ty jsi ještě nikdy neviděl české souvětí? Nevidíš, jak píší ostatní? |
||
_es Profil |
#7 · Zasláno: 12. 7. 2011, 12:22:47
Z3NTIVA:
„jaké konkrétní chyby máš na mysli ?“ „problém,jde o to,že“ „nevidím,jaké konkrétní“ „na mysli ?“ |
||
Z3NTIVA Profil |
#8 · Zasláno: 12. 7. 2011, 12:31:35
aha, nuže, poučím se :D .
Co se týče mého problému, už je vyřešen ,ale jakmile jsem přepnul DOCTYPE vyskytly se další chyby, jen v IE, a hacky co jsem používal nefungují... Nevíte co s tím? |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0