Autor Zpráva
heimdall
Profil *
Ahoj.

Mám na Vás všechny co by mi mohli pomoci velkou prosbu. Mám WIN XP a používám jak IE 6, tak FF verze 1.0.7. Udělal jsem stránky

http://home.tiscali.cz/hudyhostranka/index.htm

a dole v zápatí mi běží text. V IE je vše v pořádku a text běží tam kde má, ale ve FF je šouplý doprava. Chápal bych nějakou zradu, ale když se pak podívate na obdobné stránky (ne-li stejné stránky) kočky Kájinky, tam je také běžící text dole a ten, alespoň mě, běží tak jak má jak v IE, tak i FF.

Zkoušel jsem stejná nastavení pro oba texty, ale na Koudíkovo stránkách to prostě ne a ne ve FF fachat jak bych chtěl.

Dopředu děkuju za každou radu.
heimdall
Profil *
No a taky jsem na stránky umístil Java script datum a včelí roj :-) ke kursoru. v IE to běží OK, ale v FF včelí roj nikde a rok u data se zobrazuje jako 105, namísto 2005.

Děkuju za radu.
habendorf
heimdall: getFullYear
heimdall
Profil *
Jééé, díky za radu ale nevím co jsi tím chtěl ríct.
habendorf
getYear ti dá 105, getFullYear 2005 (v FF)
heimdall
Profil *
Aha. Tak to hned vyzkouším a napíšu zda to funguje. No a na ostatní bys mi nedokázal dát radu ?
heimdall
Profil *
Díky moc. Teď to opravdu správně ukazuje i ve FF. :-)
habendorf
Co se týče běžícího textu, asi stačí vyhodit centrování v tagu td. A co se týče hodin - na to je jediná rada, prostě je vyhoď pryč, stejně jsou tam na nic.
heimdall
Profil *
Haloooo, HABENDORFE, dokázal bys mi pomoci i s tím běžícím textem a tím včelím rojem co by měl být u kurzoru ? :-)
heimdall
Profil *
Dobře, zkusím dát pryč centrování a hodiny asi taky.
heimdall
Profil *
Hele chlape Ty jsem normáně kouzelník. udělal jsem jak jsi řekl a hle, text i v FF běží tak jak má.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0