Autor Zpráva
Janvesely12
Profil *
Mám malý problém asi odhaduji že v pozicování mám dolní řádek v IE o 2px šejdrem. Takže to je špatný, protože i když dám jiný doctyp. Tak mi to nefunguje. Když to posunu, tak se mi to posune v mozille, ale je to dobrý v IE. Udělal jsem speciálně jenom dva soubory s chybou. Ostatní stránky mi fungují a to taky nechápu.
http://www.for1.cz/2/
Děkuji
Chamurappi
Reaguji na Janaveseleho12:
mám dolní řádek v IE o 2px šejdrem
Zkoušel sis změnit velikost okna? Počítáš s tím, že různí lidé mají různá rozlišení obrazovky? Já ho vidím šejdrem o mnohem víc a ve všech prohlížečích. Proč tu patičku pozicuješ? Proč ji necentruješ stejným způsobem jako zbytek stránky? Proč ji nemáš uvnitř obalovacího <div>u?

Mimochodem, počítáš i s tím, že různí lidé můžou mít nastavenou různou velikost písma? Celá ta konstrukce s top: 2067px není moc dobrý nápad.
Janvesely12
Profil *
S tím moc nepočítám, protože to ještě moc neumím. Kdyby by jsi mi prosím tě pomohl. Aby se to tedy udělalo, podle toho kolik je textu a ne jak se to definuje. Chapes jak to myslím. Tedy když se dá hodně textu, tak aby se to posunulo dolu, a když je méně textu, tak aby to bylo nahoře.
Chamurappi
když se dá hodně textu, tak aby se to posunulo dolu
Nepoužívej vůbec pozicování. Ani absolutní, ani relativní. Na poskládání sloupců vedle sebe použij plavání.
Janvesely12
Profil *
Jinak díky funguje mi to. To se mi teda nepovedlo. :(
Janvesely12
Profil *
Jenom u toho jednoho prvku?
Janvesely12
Profil *
Promiň to moc nechápu, jak to mám udělat. Je tady něco podobného mému případu?
Janvesely12
Profil *
Nenašel jsem jak upravit příspěvěk.

Ale už jsem přidal overflow:scroll; A co je delší, tak se roluje co ne tak zůstává. Vytvořím dva styly. Ať co je krátký, tak aby tam nestrašila lišta. :D

Děkuji
můžete ---LOCK--- Jestli tady dáváte.
Chamurappi
Je tady něco podobného mému případu?
Studuj, zkoumej, hledej. Vesměs každý vícesloupcový web používá float.

A co je delší, tak se roluje co ne tak zůstává.
Hloupé řešení.

Nenašel jsem jak upravit příspěvěk.
Nejsi zaregistrovaný. Nemůžeš mít možnost měnit příspěvky jen proto, že se stejně jmenuješ, to by ti je mohl měnit kdokoliv :-)

můžete ---LOCK--- Jestli tady dáváte.
Nedáváme.
Janvesely12
Profil *
:D Že jsem nenašel editovat to už mi došlo.

Budu se věnovat float, mezi tím nechám co je. A prostuduji si float. Asi se to bude hodit. Není u mě nenormální že bych něco nechápal. Psát věk nebudu, každý me potom podle toho posuzuje (to mě štve). Díky za připomínky, určitě se mi budou hodit.

Tak když jsem jen tak omrknul odkazy, tak asi v float bude nejlepší. Píšou nejpopulárnější, nebo je ještě něco lepšího? Každý nápad dobrý.

Děkuji
Janvesely12
No tak jsem se zaregistroval. A když bych chtěl vycentrovat stránku, kterou mám ve float. Tak mám normálně zvolit obalovací div, jak je v pozicování. V tom není žádný háček?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Odkud se sem odkazuje

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0