Autor Zpráva
amatt
Profil *
Dobrý den,

dnes se mi nainstaloval Firefox,

Nemůžu najít však okýnko tzv. domu na nastavenou domovskou stránku, kterou chci nastavit na seznam.

Na starém firefoxu to tam nahoře bylo.

Dík za postup.

Jsem teď na jak psát web a chci se vrátit na seznam, né šipkou nahoře.........

Amatt
Mistr
amatt:
Chceš nastavit domovskou stránku na portále Seznam.cz? Co máš za operační systém?

Nebo myslíš ikonku, která je na obrázku vpravo nahoře, na níž, když klikneš, se Ti zobrazí domovská stránka?
Someone
Nebo myslíš:
Ikonka nahoře vlevo-> "Firefox" možnosti -> obecné Domovská stránka
amatt
Profil *
Nebo myslíš ikonku, která je na obrázku vpravo nahoře, na níž, když klikneš, se Ti zobrazí domovská stránka?

Jo tu napravo- domeček, tu tam nemám.

Dík
amatt
Profil *
Nastaveno dle postupu od Someone - přes možnosti - domovská stránka, domeček na pravo už tam je.

Dík všem za ochotu s laikem

Amatt
Mistr
Someone:
Proto jsem se právě ptal na tu verzi operačního systému. Tvůj postup platí na Windows 7, kdežto například ve Windows XP je kalsické menu s položkami vedle sebe: Soubor - Úpravy - Zobrazení...
Someone
Mistr:
Udělal jsem to podle sebe. (mám windows XP)
Ugo
Mistr:
Firefox má nastavení přepínaní mezi klasickým menu (Soubor - upravy ...) a novým jednobuttonovým a to ve všech OS co sem viděl, jediný rozdíl v nastavení byl/je mezi linuxem a windowsem, kdy jsou předvolby v jiném menu
Mistr
Ugo:
No jo, máš pravdu. Nikdy jsem neměl potřebu to zkoumat, tak jsem myslel, že je rozdíl bez možnosti jeho změny dán operačním systémem. A jak je vidět, není to pravda. Díky za rozšíření mých obzorů.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0