Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
amatt Profil * |
Dobrý den,
dnes se mi nainstaloval Firefox, Nemůžu najít však okýnko tzv. domu na nastavenou domovskou stránku, kterou chci nastavit na seznam. Na starém firefoxu to tam nahoře bylo. Dík za postup. Jsem teď na jak psát web a chci se vrátit na seznam, né šipkou nahoře......... Amatt |
||
Mistr Profil |
#2 · Zasláno: 1. 12. 2011, 22:05:56 · Upravil/a: Mistr
amatt:
Chceš nastavit domovskou stránku na portále Seznam.cz? Co máš za operační systém? Nebo myslíš ikonku, která je na obrázku vpravo nahoře, na níž, když klikneš, se Ti zobrazí domovská stránka? ![]() |
||
Someone Profil |
#3 · Zasláno: 1. 12. 2011, 22:16:32
Nebo myslíš:
Ikonka nahoře vlevo-> "Firefox" možnosti -> obecné Domovská stránka |
||
amatt Profil * |
#4 · Zasláno: 1. 12. 2011, 22:31:15
Nebo myslíš ikonku, která je na obrázku vpravo nahoře, na níž, když klikneš, se Ti zobrazí domovská stránka?
Jo tu napravo- domeček, tu tam nemám. Dík |
||
amatt Profil * |
#5 · Zasláno: 1. 12. 2011, 22:34:36
Nastaveno dle postupu od Someone - přes možnosti - domovská stránka, domeček na pravo už tam je.
Dík všem za ochotu s laikem Amatt |
||
Mistr Profil |
#6 · Zasláno: 1. 12. 2011, 23:02:57
Someone:
Proto jsem se právě ptal na tu verzi operačního systému. Tvůj postup platí na Windows 7, kdežto například ve Windows XP je kalsické menu s položkami vedle sebe: Soubor - Úpravy - Zobrazení... |
||
Someone Profil |
#7 · Zasláno: 2. 12. 2011, 14:48:50
Mistr:
Udělal jsem to podle sebe. (mám windows XP) |
||
Ugo Profil |
#8 · Zasláno: 2. 12. 2011, 14:58:45
Mistr:
Firefox má nastavení přepínaní mezi klasickým menu (Soubor - upravy ...) a novým jednobuttonovým a to ve všech OS co sem viděl, jediný rozdíl v nastavení byl/je mezi linuxem a windowsem, kdy jsou předvolby v jiném menu |
||
Mistr Profil |
#9 · Zasláno: 2. 12. 2011, 15:45:58
Ugo:
No jo, máš pravdu. Nikdy jsem neměl potřebu to zkoumat, tak jsem myslel, že je rozdíl bez možnosti jeho změny dán operačním systémem. A jak je vidět, není to pravda. Díky za rozšíření mých obzorů. |
||
Časová prodleva: 13 let
|
0