Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Levels Profil * |
Zdarec,
prosím o radu, kde se nastavuje okénko domů co je např. u Mozilly - na Google chrome, na kliknutí na domovskou stránku – mám nast. Seznam+ když si dám do listu záložek – další stránky např. idnes, kde je pak najdu - nastavení nahoře + nastavení lupy např. na 120 %. pořád se mi to vrací na 100%. Dík Levels + ještě nevím jak se maže historie + nastavení, aby se neukládala + jinak listy záložek mám už na druhé liště, ale u mozilly mi vyhovovalo, že stačilo jen do nich kliknout a všechny mi pod sebe vyjely, tady to nejde ? Tak domeček- domů na domovskou stránku- jsem přes možnosti - pod pokličkou nastavil, ale pořád nevím jak nastavit ty záložky pod sebe a né jak mám na třetí liště vedle sebe a další záložky už se mi ani nezobrazují |
||
Mistr Profil |
#2 · Zasláno: 25. 12. 2011, 22:44:02
Levels:
„jak se maže historie“ V Chrome si otevři adresu chrome://history/#e=1&p=0 a klepni na tlačítko Vymazat všechny údaje prohlížení..., kde si posléze dále nastavíš další parametry mazání. |
||
Zechy Profil |
#3 · Zasláno: 25. 12. 2011, 22:59:29
a nebo pod pokličkou -> vymazat údaje o prohlížení...
a pokud nechce ukládat historii kde si byl, tak anonymní režim to jistí :-) |
||
Levels Profil * |
#4 · Zasláno: 25. 12. 2011, 23:02:35 · Upravil/a: Levels
dík
+ teď jsem na you tube a po kliknutí na vybrané video se mi nic nespustí - nic se nepřehrává. Dík za trpělivost. Levels pořád se to tam zapisuje - nechce se mi to pořád jednotlivě vymazávat Zechy - tak anonymní režim to jistí - nikde to tam nevidím Levels |
||
Mistr Profil |
#5 · Zasláno: 25. 12. 2011, 23:17:04
Levels:
Existuje to video vůbec? „vybrané video“ Buď konkrétní. |
||
Levels Profil * |
#6 · Zasláno: 25. 12. 2011, 23:17:51 · Upravil/a: Levels
Zlikvidovat následující položky z:
Smazat historii procházení Vymazat historii stahování Vyprázdnit mezipaměť Smazat soubory cookie a jiná data webů a pluginů Vymazat uložená hesla Vymazat uložené údaje Automatického vyplňování formulářů http://m.youtube.com/results?gl=CZ&client=mv-google&hl=cs&q=Kansas&submit=Vyhledat Do jakéhokoliv klipu Kansas kliknu a nic se neděje- nehraje- nenačte se. |
||
Zechy Profil |
#7 · Zasláno: 25. 12. 2011, 23:44:55
Levels:
možnosti > nové anonymní okni nebo zkratka ctrl+shift+n |
||
Levels Profil * |
#8 · Zasláno: 26. 12. 2011, 10:53:41 · Upravil/a: Levels
Asi to špatně chápu, ale asi se natrvalo nedá nastavit, aby se mi historie nezapisovala ?
Pokud to jde, tak prosím o jednotlivé kroky. Levels You tube už mi jde................. jen ta historie- nastavení - mi nedá spát |
||
Levels Profil * |
#9 · Zasláno: 26. 12. 2011, 16:11:24
Tak teda jediná volba je, aby se historie nezapisovala, volit anonymní okno ?
|
||
Časová prodleva: 13 let
|
0