Autor Zpráva
nebob
Profil *
Dobrý den.
Dělám složitější aplikaci přes ajax a mám tam stránku, kde je odesílání soubourů přes IFRAME, tzn. musí tam být klasický FORM, vkládání souborů se děje NAD VRSTVOU POPŘEDÍ klasicky přes INPUT FILE, který má nastaven z-index: 10, ale je v kódu POD VRSTVOU POPŘEDÍ, tzn. div s inputem je v kódu výš než div popředí...Chrome, FF, .. OK. Akorát IE zobrazuje INPUT POD VRSTVOU POPŘEDÍ...

Mám v kódu relativní i absolutní zobrazení a vrstva popředí = tmavá vrstva(DIV) přes celou obrazovku...
Hierarchii kódu nemůžu měnit protože INPUT FILE musí zůstat ve FORMU, který je na začátku kódu a VRSTVA POPŘEDÍ je na konci kódu.

Nesetkal se tu někdo s podobným problém a neznáte řešení, které nevyžaduje "překopání" celé stránky?
Plaváček
Profil
nebob:

Co takhle "živou" ukázku? Nejsme telepati.
Radek9
Profil
nebob:
Pro zvýrazňování textu se používá ztučnění, ne Caps Lock. Taktéž prosím o živou ukázku.
nebob
Profil *
Promiňte, ale pokud vám nepošlu celý kód, tak z toho nic nevyčtete, a celý kód má cca 50 stran.
Můžu vám zjednodušeně napsat, jak to je:
<div style='position: relative; margin-left: auto; margin-right: auto; width: 900px; ...'>
  <div style='position: absolute; top:....'>
    ......
    <form>
    <input type='file' style=' z-index:10; position: absolute; left:......'>
    <input type='submit'>
    .....
    </form>
    .......
  </div>
  <div>
  ...
  </div>
  <div>
  ...
  </div>
</div>
<div id='VRSTVA_POPREDI' style='position: relative; z-index: 5; ....'>
  <div='DIALOG_UPLOADER' style='position: absolute;'>
    INPUT FILE by se měl zobrazovat jakoby v tomto dialogu....
  </div>
</div>

Šlo mi hlavně o to, jestli už někdo něco neřešil, a nezná nějkou univerzální "fintu, jak na to"...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: