Autor Zpráva
rudo
Profil
ahoj potrebujem pomoct mám problem so zobrazovanim polohy menu (v podobe zatial linkov) vo firefoxe a g chrome sa zobrazju v tej istej polohe no ako nahle prepnem zobrazit do exploleru tak je to vsetko posunute
Chamurappi
Profil
Reaguji na ruda:
Z uvedeného popisu těžko někdo uhodne příčinu. Prosím o odkaz na živou ukázku.
rudo
Profil
ahoj tak to skusim takto ak mozem tieto odkazy si potrebujem napoziciovat niekam na obrazok s tlacitkami odobral som kod napisal som to iba v implicitnom nastaveni nastavenej stranky na stred su tam v dive definovane odkazy maju nejaku poloho v lavo hore vsetko je zatial ok ja si ich viem posuvat ide o to ze ak to urobim zachovaju si polohu tam kam ich poslem vo firefooxe a v g chrome stejnu ako nahle idem cez exploler su polohovane inde su posunute neviem to poslat na web som zaciatocnik skusal som to cez ftp na total comanderi je to pre mna spanielska dedina a tak to pisem ako kod ak samozrejme mozem :
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="sk">
 <head>
  <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250" />
  <link rel="stylesheet" href="style.css" type="text/css" />
        <title> moj prvy  web</title>
           <style type="text/css" media="all" >
           

#wrapper {
          width: 800px;
          margin:auto;
          border: 1px red solid;
          }
                 
     </style>
    </head>

  <body>
  <div id="wrapper">
   <ul>
   <li><a href="kontakty.html">Úvodná stránka</a></li>
   <li><a href="onas.html">O nás</a></li>
   <li><a href="foto.html">Fotogaléria</a></li>
   </ul>
   </div>
 
  </body>
</html>


uz pri  spusteni tohto je rozdiel v pozici tychto odkazov potrebujem radu ako to nastavit aby to  citalo stejne aj v ie dakujem
Chamurappi
Profil
Reaguji na ruda:
Popis problému jsem nečetl, protože neumíš psát. Na živou ukázku bych se asi podíval, ale kopírovat zdroják se mi nechce. Až se naučíš používat diakritiku a interpunkci, budu ti věnovat čas. Děkuji za pochopení.
margin
Profil *
Příčina je skrytá v souboru "style.css".
rudo
Profil
Chamurappi:
že neumím psát? tak problém je jinde ´dekuju alespoň za to že jsi reagoval stačilo napsat že neumíš slovensky děkuju za všechno a chápu taky že máš toho moc.... sorry že jsem tě ukrátil o tvůj drahocennej čas


margin:
margin prosím tě tam žádnej css. soubor není (to že tam zůstal linkˇkdyž jsem to kopíroval sem tak tam zůstal z celýho kódu ) neznamená že ho načte. style je danej css textem......
margin
Profil *
Ve všech současných prohlížečích i v IE8/9 se mi stránka zobrazila stejně. Pokud je problém v hozním odsazení v IE7, tak pomůže:
ul    {
   margin-top: 0;
   padding-top: 1em;
}
Pokud je problém v jinde, tak ho musíš lépe popsat.

Jazyk, kterým píšeš, není slovenština, protože ve slovenštině se používají malá a velká písmena, diakritika, interpunkce a odstavce.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0