Autor Zpráva
jouda01
Profil *
Ahoj, cim se ridi prohlizec kdyz porovnava hodnotu expirace cookie? Kdyz nastavim pres php nejake cookie a dam aby expirovalo za 30sec. tak se do prohlizece odesle jako cas expirace 10:55:30 a v pocitaci je cas 12:55:00 takze je tam rozdil 2 hodin. Tak to potom prece nesedí..
ShiraNai7
Profil
Čas expirace pro cookies se posílá v GMT. Máš na serveru správně nastavené časové pásmo? A expiruje ta cookie do 30 sec nebo ne?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: