Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Northon Profil * |
#1 · Zasláno: 19. 8. 2012, 12:11:25
Ahoj,
Chtěl bych Vás požádat o radu. Vytvořil jsem animované webové stránky v html5, css3, js a jquery: artichoke.cz/newsad/ Konkrétně mám problém s animací následující části (vůbec neprobíhá animace opacity). Problém se týká pokud vím Chromu a Opery (pro operu mám css specifické s prefixem -o-). Animace kouře: div.kour1-b{ background-image:url(../img/mraky/kour_1.png); background-repeat:no-repeat; width:200px; height:172px; top:180px; opacity:0.0; position:absolute; right:34px; /*animation-name*/ -webkit-animation-name:kour1; animation-name:kour1; /*animation-duration*/ -webkit-animation-duration:15s; animation-duration:15s; /*animation-delay*/ -webkit-animation-delay:0s; animation-delay:0s; /*animation-iteration-count*/ -webkit-animation-iteration-count:infinite; animation-iteration-count:infinite; /*animation-direction*/ -webkit-animation-direction:normal; -webkit-animation-fill-mode:initial; animation-direction:normal; animation-fill-mode:initial; /*animation-timing-function*/ -webkit-animation-timing-function:ease; animation-timing-function:ease; } @-webkit-keyframes kour1{ 0% { -webkit-transform: scale(0.0) rotate(60deg); margin-top: 58px; right: 45px; opacity: 0.4 !important;} 100% { -webkit-transform: scale(2.5) rotate(-30deg); right: -140px; margin-top: -360px; opacity: 0.0 !important;} } Abych vytvořil dojem plynulého kouře, mám tam 12 kouřových obláčků, který se neustále dokola animují. HTML <div id="zadni-budovy"> <div id="pinkfloyd-pig"><div id="praseimg"></div></div> <div id="kour"> <div class="kour1-a"></div> <div class="kour2-a"></div> <div class="kour3-a"></div> <div class="kour4-a"></div> <div class="kour5-a"></div> <div class="kour6-a"></div> <div class="kour7-a"></div> <div class="kour8-a"></div> <div class="kour9-a"></div> <div class="kour10-a"></div> <div class="kour11-a"></div> <div class="kour12-a"></div> ...atd Asi před měsícem jsem to zkoušel v Chromu a vše běželo jak má... nicméně teď už kouř není vidět, ale vše ostatní se animuje správně (rotace, měřítko, umístění..). Zajímavé je, že v Safari se to stále zobrazuje správně. Pro jistotu jsem z css pro #kour1-a zkusil smazat opacity: 0.0 ale nepomohlo to. Máte nějakou radu čím by to mohlo být? Neměl už jste někdo podobný problém s opacity v chromu? Děkuji :) |
||
Časová prodleva: 13 let
|
0