Autor Zpráva
darkenius
Profil
Dobrý den, mám problém se zobrazením webu v IE.

Logo stránky je složeno ze dvou obrázků, které jsou každý v jiné buňce jedné tabulky a navazují na sebe. IE ale mezi buňkami udělá mezeru a logo tak rozdělí.

php:
<div align="center">
<table border="0px" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-collapse: collapse" bordercolor="#111111" width="800" height="55">
  <tr>
    <td width="400" height="55" bordercolor="#FFFFFF" bgcolor="#FFFFFF" colspan="2">
  <p align="left" style="padding:0; margin:0;">
  <a href="/"><img border="0" src="/files/logo_higher.jpg" width="400" height="55" /></a></td>
    <td width="400" height="55" bordercolor="#FFFFFF" bgcolor="#FFFFFF" colspan="2" background="/files/bg_bodyccbe.jpg" align="right" valign="bottom">
  <a href="http://www.facebook.com/" target="_blank" title="Facebook"><img border="0" src="/files/ic_fb.png" width="30" height="30" /></a><a href="mailto:mail@mail.cz" title="Napište nám"><img border="0" src="/files/ic_mail.png" width="30" height="30" /></a><img border="0" title="+420 777 777 777" src="/files/ic_phone.png" width="32" height="30" /></td>
  </tr>
  <tr>
    <td width="800" height="265"  bordercolor="#FFFFFF" bgcolor="#FFFFFF" colspan="4">
  <p align="center" style="padding:0; margin:0;">
  <img style="margin-top:-5px;" img border="0" src="/files/logo_low.jpg" width="800" height="265" /></td>
  </tr>
  <tr>
    <td width="800" height="45" colspan="4" bgcolor="#FFFFFF">
    <p align="center"> 
   </div> 

Díky moc za jakoukoliv pomoc.

Moderátor Davex: Vkládej prosím kódy mezi značky [pre] a [/pre] (stačí kliknout na ).
margin
Profil *
Mezeru ti dělá tohle:
<img style="margin-top:-5px;" img border="0" src="/files/logo_low.jpg" width="800" height="265" /></td>

Přečti si http://qu.wu.cz/webtest/mezera-pod-obrazkem.htm
YOYO
Profil
Řešit pomocí tabulek cokoliv jiného, než vypisování tabulkových dat je podle mě blbost.

A doporučoval bych Ti dělat vzhled čistě pomocí kaskádových stylů, takhle jak to máš ty, přes html attributy, to je už dnes značně zastaralé a není snad jediný důvod proč to dělat tak. Naproti tomu, použití css přináší mnoho výhod, odděluje to obsah od formy, celkově to zkrátí zdrojový kód, usnadňuje editaci, prostě je to přehlednější a nabízí to mnohem víc možností formátování atd.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: