Autor Zpráva
quentin
Profil
Prosim o radu, v IE i chrome mi vse jde normalne, pokud to ale otevru v mozzile tak obrazky se nezobrazi....
Dekuju za Vas cas i radu! Jsem naprosty amater, tak se kdyz tak moc nedivte... :-)


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="cs" lang="cs">
<title>maximus GSM alarmy - GSM alarm</title>
<meta name="description" content="GSM alarm od nás to je - bezpečí, kvalita a nízká cena!/>

<head>

<body background="pozadi.gif"bgcolor="white">

<img src="C:\Users\o\Desktop\10.jpg"" span style="position: top; width: 100%;">

 <style type="text/css">

* {margin: 0; padding: 0;}
html {height: 100%; font-size: 62.5%;}
body {height: 100%; text-align: center; font: 1.2em Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; position: relative; min-width: 960px;}
#header {height: 0px;}


#menu-box {background: #da70d6 url('img/menu-bg.gif') repeat-x 0 0;}
#menu {width: 960px; margin: 0 auto;}

#menu li {
    float: left;
    display: inline;
    list-style-type: none;
    text-align: center;
    }

#menu li a {
    text-decoration: none;
    color: white;
    float: left;
    display: inline;
    line-height: 35px;
    padding: 0 18px;
    border-right: 1px solid #6E9DBE;
    }
 
#menu li.first a {border-left: 1px solid #6E9DBE;}
#menu li a:hover, #menu li a.active {background-color: #FF00FF;}

/* Clearfix */
.clearfix:after {
    display: block;
    clear: both;
    visibility: hidden;
    height: 0;
    font-size: 0;
    content: ' ';
    }

.clearfix {min-height: 1px;}

.clearfix {display: inline-block;} /* Pro IE/Mac */

/* Backslash hack - nemel by to videt IE/Mac \*/
.clearfix {display: block;}
/* Konec hacku */

/* ]]> */
</style>
</head>

<body>
<div id="header">&nbsp;</div>
<div id="menu-box">    
<ul id="menu" class="clearfix">
    <li class="first"><a class="active" href="http://www.seznam.cz">Úvod</a></li>
    <li><a href="#C:\Users\o\Desktop\alarm3">Alarmy</a></li>
    <li><a href="...">Příslušenství</a></li>
    <li><a href=""http://www.seznam.cz"">Obchodní podmínky</a></li>
    <li><a href=""http://www.seznam.cz"">Kontakt</a></li>
</ul>
</div>
</body>
user243
Profil
možná je to tím, že mozzila nepřekousne Váš styl zápisu.... možná by se to rozjelo i bez toho "span" v tagu;
tady je vidět, jak by měla vypadat základní struktura html stránky;
jenikkozak
Profil
quentin:
Dost válčíš s uvozovkami. Popisek nemá uzavřenou hodnotu atributu (to prohlížečům vadí):
<meta name="description" content="GSM alarm od nás to je - bezpečí, kvalita a nízká cena!"/>
U obrázku máš uvozovky navíc (tohle dokážou prohlížeče rozchodit):
<img src="gif.gif"" span style="position: top; width: 100%;">
V některých odkazech máš dvoje uvozovky:
<a href=""http://www.seznam.cz"">
margin
Profil *
<img src="C:\Users\o\Desktop\10.jpg"" span style="position: top; width: 100%;">
Chybné uvozovky byly zmíněny.
Cesty C:\Users\o\Desktop\ fungují jen v některých prohlížečích, na disku bys měl používat jen relativní adresování a (pokud je to potřeba) tak s obyčejnými lomítky.
span v tagu img nemá co dělat, prohlížeče ho budou ignorovat.
position: top; je nesmysl, prohlížeče to budou ignorovat.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: