Autor Zpráva
kikinet
Profil
Hezký večer,
potřebovala bych vědět proč se tenhle web nezobrazuje správně v IE. V Chromu to vypadá tak jak by to vypadat mělo. Bohužel jsem to od začátku vůbec nekontrolovala v něčem jiném, takže teď vůbec nevím čím to je.
peteo
Profil
kikinet:
nie som nejaký preborník, ale jedna z prvých vecí, ktorú som sa naučil, bolo pomenovavánie (premenné, triedy atď.) -a tam ma varovali, nepoužívať nikdy medzeru (neviem, či je to pravda, ale nepoužívam ju a nemám problémy), ako napr u vás:
<div class="contentbox heightindex">

Vraj niekedy zaváži prkotina.
Tak neviem.

PS: na css súbory som sa nedíval.
pcmanik
Profil
peteo:
Tá medzera znamená, že sú naraz použité dve triedy na tom dive.
jenikkozak
Profil
peteo:
Pomocí mezery se oddělují názvy tříd, pokud jich chceš k jednomu prvku připojit více. Takže to není chyba.

kikinet:
Množství rozdílů se sníží, pokud nebudeš IE přepínat do quirku.
Bude lépe, když ty obrázky s kulatými rámečky použiješ jako obrázky na pozadí.
peteo
Profil
jenikkozak:
díky.

človek sa fakt učí celý život.
kikinet
Profil
Ano, ta mezera je na dvě třídy.

jenikkozak:
S tím quirkem to byl dobrý typ. Teď už mám problém jen s těmi kulatými rohy, zkusím to teda ještě dát na pozadí

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: