Autor Zpráva
gogy27
Profil
Dobrý deň,
mám problem s Internet Explorerom. Ak si pozriete Túto stránku buď cez Chrome alebo FireFox tak po prejdení myšou cez nejaký obrázok hry, buď vľavo hore v panely newest game, alebo v strede ten stĺpec cez celú šírku stránky alebo hry v tom hlavnom boxe v strede, tak Vám pekne sa prehraje video. V IE to však nefunguje. Hlavne potrebujem aby to išlo v strede aspoň. Použil som tam jednoduchý javascript:
function PrehrajVideo (id, video, pocet) {                               
  $('#video' + id).html('<object type="application/x-shockwave-flash" data="'+video+'" width="163" height="123"><param name="wmode" value="transparent"><param name="movie" value="'+video+'"><param name="quality" value="high"><param name="mute" value="1"></object>');
}
function ZastavVideo (id) {
  $('#video' + id).html('');
}

Ďakujem za každú pomoc a radu.
Prajem pekný zvyšok dňa.
_es
Profil
gogy27:
Sprav ovládanie videa nejako normálnejšie. Na základe čoho sa domnievaš, že by malo ovládanie videa spoľahlivo fungovať pomocou jQuery metódy html?
Skontroluj si počiatočné a ukončovacie značky odkazov.
gogy27
Profil
_es:
Bude lepsie pouzit?
document.getElementById('video' + id).innerhtml = '<object type="application/x-shockwave-flash" data="'+video+'" width="163" height="123"><param name="wmode" value="transparent"><param name="movie" value="'+video+'"><param name="quality" value="high"><param name="mute" value="1"></object>'

Osobne sa priznám, že s jquery som začiatočník a myslel som si, že ta metoda html() nahrádza innerhtml. Hlavne ma o tom presvedčilo to, že iné prehliadače to pochopia tak ako ja chcem.

Skontroluj si počiatočné a ukončovacie značky odkazov.
Tie mam správne ak sa nemýlim.
_es
Profil
gogy27:
Bude lepsie pouzit?
Nebude, je to to isté. Prehrávač videa cez Flash má snáď nejaké svoje vlastné metódy.

Tie mam správne
Nemáš. To je taký problém si to skontrolovať?
gogy27
Profil
_es:
Nemáš. To je taký problém si to skontrolovať?
Už som si to opravil. Nevšimol som si to.

Nebude, je to to isté. Prehrávač videa cez Flash má snáď nejaké svoje vlastné metódy.
Odporúčas to urobiť cez SWFObject?
gogy27
Profil
Už som to prerobil pomocou SWFObject. Funguje to tak ako má, ale v IE už to má len jednu chybu. Video funguje iba keď myška je pod tým obrázkom / videom. Teda iba vtedy sa vyvolá funkcia onmouseover. Dá sa to nejako upraviť, buď pomocou CSS alebo JS aby to zostalo aj keď sa prejde myšou po tom videu / obrázku?


Ďakujem za radu.
_es
Profil
gogy27:
aby to zostalo aj keď sa prejde myšou
Tak to video nezastavíš pri udalosti onmouseout, ale inokedy.
gogy27
Profil
_es:
Ale to nevyriesi problem s tym, ze ked budem s mysou nad obrazkom tak video sa spusti. Skor si myslim, ze problem je v interpretacii IE, akokeby nebral do uvahy z-index
_es
Profil
gogy27:
IE vypisuje v JS konzole chyby. Pochybujem, že bude niekto podrobne skúmať príčiny, či to kvôli tebe ladiť.
gogy27
Profil
_es:
Tvrdo som na tom makal. Opravil som tie errory. Videa fungujú, len jediný problém je ten, aby video išlo na tých hrách aj keď myška je nad obrázkom. To už bude čisto problém len css si myslím. Vedeli by ste nejako s týmto pomôcť, aby to bralo onmouse event toho divu, ktorý má najvyšší z-index?

Ďakujem

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: