Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Giga Profil |
#1 · Zasláno: 15. 3. 2013, 18:07:24
Nastala u mňa taká situácia, že mi Opera nenačíta z webu aktuálny obrázok.
Pri otvorení stránky sa zobrazí obrázok starý (napr. dve hodiny) z mojej poslednej návštevy. K načítaniu aktuálneho obrázku musím Operu donútiť reloadom stránky, aj keď má Opera nastavenú kontrolu obrázkov aj dokumentov pri každej návšteve stránky. (Skúšal som zmeniť nastavenie na 5, albo 10 minút - nepomohlo) Podobne sa mi správa aj FireFox, aj keď tam si s nastavením nie som celkom istý. Viete mi poradiť? |
||
Časová prodleva: 4 dny
|
|||
Peet Profil |
#2 · Zasláno: 19. 3. 2013, 17:34:12
Zobrazit zdrojový kód a ten obnovit a následně reload stránky. Prohlížeč si to asi na tvém pc ukládá.
Já tyto věci řeším právě že si zobrazím zdrojový kó a dám F5 potom reload stránky a jsem aktuální :) |
||
Giga Profil |
#3 · Zasláno: 20. 3. 2013, 11:51:23
Peet, ďakujem za reakciu.
Nie je problém reloadom načítať aktuálny stav. Problém je, že Opera nenačítava aktuálny obrázok, aj keď má nastavenú kontorlu obrázkov pri každej návšteve. |
||
ivanhoe Profil |
#4 · Zasláno: 20. 3. 2013, 14:33:36
Dobrý den,
mohl by mi někdo prosím poradit s tímto problémem? Jednou za čas (cca 4x do roka) změním na stránkách mého klienta údaje o konání výstavy - jde o krátkou pozvánku, nový obrázek a podpis.Je to na jedné stránce. Vše funguje, ale stále se mi hlásí několik lidí, že tam mají starý obrázek a text (tedy z minulé výstavy). Když jim poradím, aby zmáčkli F5, tak se to aktualizuje. Jenže oni to považují za chybu z mé strany.Mohu pro to, aby se stránky aktualizovaly VŠEM něco udělat? Děkuji za případné rady.I. |
||
Časová prodleva: 8 dní
|
|||
Virtus Profil |
#5 · Zasláno: 28. 3. 2013, 23:53:30
Možná by pomohlo tohle: http://www.jakpsatweb.cz
|
||
Časová prodleva: 12 let
|
0