Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
ts_istudio Profil |
#1 · Zasláno: 9. 7. 2013, 12:17:42
Opera mi select zobrazuje na dva různé způsoby, aniž bych měl možnost to nějak ovlivnit. Můžete mi někdo prozradit, čím se to řídí? Toto je screenshot z jedné stránky, kde jsou selecty přímo nad sebou. V html není mezi nimi žádný rozdíl.
![]() |
||
margin Profil * |
#2 · Zasláno: 9. 7. 2013, 12:44:01
ts_istudio:
„Opera mi select zobrazuje na dva různé způsoby“ Je Opera jediný prohlížeč, který oba selecty zobrazuje rozdílně? Vzhled určuje CSS, takže v HTML opravdu nemusí být rozdíl. Použij Opera Dragonfly, nejjednodušší způsob je kliknout na prvek pravým myšítkem a dej "Zkontrolovat prvek". |
||
juriad Profil |
#3 · Zasláno: 9. 7. 2013, 13:01:42
Pokud jsou to jediné dva inputy na stránce, tak první bude mít focus. Zkus zmáčknout tabulátor a sleduj, zda se vzhled změní.
|
||
ts_istudio Profil |
margin:
„Je Opera jediný prohlížeč, který oba selecty zobrazuje rozdílně?“ FF je zobrazuje taky odlišně (skoro stejně jako opera). „Vzhled určuje CSS, takže v HTML opravdu nemusí být rozdíl. Použij Opera Dragonfly, nejjednodušší způsob je kliknout na prvek pravým myšítkem a dej "Zkontrolovat prvek".“ Tak tohle už pár let vím ;) Dragonfly používám běžně, ale nenapadlo mě, co bych jím teď hledal. Všiml jsem si, že na tom visí nějaké jquery, to bude nejspíš dobrá stopa. Díky, prověřím to. |
||
Časová prodleva: 12 let
|
0