Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
janhuska Profil |
#1 · Zasláno: 23. 11. 2013, 09:32:43
Dobre rano,
vkladam do kodu video a bezne prohlizece ok, jen na macu/safari ver 7 se mi nezobrazi ten img global-ck.png a zustane tam jen prazdne misto a pod tim se zobrazi ovladaci lista, kdyz spustim, tak video jede v poradku. Nekdy img najede po cca dvou refreshich stranky a take po prehrati videa tam uz zustane. Zkousel jsem i vymenit png za jpg ale chova se to stejne. Neporadite nekdo cim by to mohlo byt? Dekuji J.H. <video width="960" controls poster="global-ck.png"> <source src="video/global-ck.ogv" type="video/ogg"> <source src="video/global-ck.mp4" type="video/mp4"> <source src="video/global-ck.iphone.mp4" type="video/mp4"> <source src="video/global-ck.droid.mp4" type="video/mp4"> <source src="video/global-ck.ipad.mp4" type="video/mp4"> <source src="video/global-ck.nexus.mp4" type="video/mp4"> <source src="video/global-ck.webm" type="video/webm"> Sem jeste bude alternativ odkaz na <a href="http://www.youtube.com">youtubes</a>. </video> |
||
janhuska Profil |
#2 · Zasláno: 23. 11. 2013, 20:26:15
a jeste jeden poznatek z testovani:
na iphone mi to jede v tom pripravenem formatu pro iphone, ale kdyz to testnu na ipadu tak mi frci taky ten rozmer pro iphone :( Mam ten zapis spatne? Myslel jsem ze si proste vybere ten svuj nejlepsi co schroustne :( Dekuji za pripadne rady J.H. |
||
Časová prodleva: 12 let
|
0