Autor Zpráva
aleskva
Ahoj, poslední aktualizace Chrome trochu rozhodila můj design webového formuláře a já nevím, čím je to způsobeno. Jedná se o mezeru mezi bílými tlačítky uložit a odeslat a bílým pozadím formuláře (viz obrázek). Běžně tam totiž žádná mezera být nemá, a v ostatních prohlížečích tomu tak i je (tedy u těch, které jsem měl možnost zkusit - IE, Firefox), jenom ten Chrome mi to teď nedávno rozhodil. Nevíte někdo, čím by to mohlo být způsobeno?

Odkaz na stránku

Fuky
Mám najnovšiu verziu Google Chrome a stránka sa mi zobrazuje bez tích medzier.
aleskva
Mám taky nejnovější verzi Chrome (35.0.1916.114) a mám tam ty mezery :/ a netuším proč...
děje se to na Windows 7
Bubák
Windows XP, Chrome verze 35.0.1916.114 m (m vlastně neoznačuje číslo verze, ale označuje kanál stable, nejde tedy o "noční" nebo beta verzi chrome), zmíněnou mezeru nemám.

Plaváček
Bubák:

Dělá to v každém prohlížeči, když trošku zašermuješ šířkou okna.
aleskva
Ale jak to? Není to bug? Nemám to nahlásit na Google Chrome issues?
Plaváček
aleskva:

Ale jak to? Není to bug? Nemám to nahlásit na Google Chrome issues?

Není to bug, máš to celé prostě špatné nastylované. Rozpadá se to prakticky v každém prohlížeči.
aleskva
aleskva:
Tak děkuji za dobrou radu a povzbuzení, ale teď zpátky k problému, protože mě to nefunguje jenom v Chrome od verze 34 (předtím v pořádku) (když samozřejmě nepočítám dinosaury typu IE7, NN a Safari 4)
David1234
Profil *
Chová se to divně při jakékoli změně velikosti okna.

PS: Když napíše Plaváček že je to špatně nastylované, tak bych se opravdu zamyslel nad tím, jestli to není špatně nastylované.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0