Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Hugoman Profil * |
#1 · Zasláno: 7. 12. 2005, 19:33:37
Rad by som sa informoval, ci je mozne nejak odstranit to, ze mi neustale naskakuje alert (podotykam nie na mojej stranke, ale na dost velkej vacsine stranok JavaScriptov) s tym ze:
************** Chcete aj nadalej zobrazovat skripty na tejto stranke? ocakava sa chyba skriptu... chcete pokracovat? -moznosti ano,nie ************** Ako sa to da odstranit - aby sa to vobec nezobrazovalo! - pouzivam IE 6 xp2 (vsetky zaplaty mam instalovane...) |
||
Radek Hrabůvka Profil |
#2 · Zasláno: 7. 12. 2005, 20:44:49
Povolením nebo zakázaním skriptů.
|
||
Hugoman Profil * |
#3 · Zasláno: 8. 12. 2005, 07:26:48
Ale ja chcem mat povolene skripty... chcem to nastavit tak, aby sa zobrazovalo VSETKO bez staleho potvrdzovania!
Help please. |
||
Leo Profil |
#4 · Zasláno: 8. 12. 2005, 09:17:38
A chcete to jako uzivatel nebo jako tvurce stranek? Dela vam to u stranek spoustenych z internetu nebo z disku? A u vsech nebo jen nekde? Leo
|
||
Hugoman Profil * |
#5 · Zasláno: 8. 12. 2005, 19:53:31
Jako uzvivatel.... a robi mi to u velmi velkej vacsine stranok... vsetko spustene Z INTERNETU!
|
||
Časová prodleva: 8 dní
|
|||
Hugoman Profil * |
#6 · Zasláno: 16. 12. 2005, 14:44:38
Hellooo, neni na to nejaky soft, lebo sam si s tym nedam rady asi nikdy... chcem aby sa to nezobrazovalo.. a aby pustalo vsetky skripty!!!
PLEASE HELP ME!!! |
||
Časová prodleva: 9 dní
|
|||
Yuhů Profil |
#7 · Zasláno: 26. 12. 2005, 01:40:47
tohle je řešení:
<script> function nic(){return true}; window.onerror = nic; </script> |
||
Chamurappi Profil |
#8 · Zasláno: 26. 12. 2005, 02:29:12
Vypíná se to někde v nastavení Exploreru (tj. v ovládacím panelu Možnosti internetu). Tuším, že je tam volba „Zobrazovat zprávu o každé chybě skriptu“.
Reaguji na Yuhůa: To je řešení pro webmastera konkrétních stránek, ne pro uživatele, kterého hlášky na některých stránkách otravují. Hugoman se ptá jako uživatel. Z hlediska webmastera to navíc není ani tak řešení, jako spíše prosté vypnutí chybové hlášky. Rozumné řešení spočívá v odstranění té JS chyby, která hlášku vyvolává. |
||
Leo Profil |
#9 · Zasláno: 26. 12. 2005, 09:10:15
"Vypíná se to někde v nastavení Exploreru (tj. v ovládacím panelu Možnosti internetu)."
Karta Upresnit. Zruste zaskrtavatko u zobrazeni zprav pri chybe, a taky u ladeni skriptu. Leo |
||
Hugoman Profil * |
#10 · Zasláno: 26. 12. 2005, 09:37:58
Fakt neviem... lebo tam: Vypíná se to někde v nastavení Exploreru (tj. v ovládacím panelu Možnosti internetu). Tuším, že je tam volba „Zobrazovat zprávu o každé chybě skriptu“. som to doteraz mal odskrtnute a vzdy to nefungovalo... asi to chce zmenu prehliadaca.
|
||
Leo Profil |
#11 · Zasláno: 26. 12. 2005, 11:30:02
No pak je jeste moznost, ze to okno na vas nevyskakuje prohlizec jako takovy, ale mate na pc nejakou stenici nebo podobne svinstvo :-) Hlaseni o OCEKAVANE chybe skriptu jsem jeste nevidel, Leo
|
||
Časová prodleva: 7 dní
|
|||
Hugoman Profil * |
#12 · Zasláno: 2. 1. 2006, 17:33:16
PRE LEPSIE POCHOPENIE SOM SEM HODIL SCREENSHOT CHYBY:
![]() NENI TO ZIADNA HAVED NA MOJOM PC LEBO SOM TO VSETKO PREVERIL CEZ NOD32 A SAMOZREJME AJ CEZ AD-AWARE SE PERSONAL. Nie je treba nejake instalovanie appletov??? - ak niekto moze nech pomoze dam mu aj privilegium na pomoc na dialku. |
||
PerToon Profil |
#13 · Zasláno: 2. 1. 2006, 17:40:13 · Upravil/a: PerToon
Tohle je docela častá hláška, ale já ji mám teda vypnutou, čili mě to okno nevyskakuje.... a vypíná se... kouknu se kde....
Nástroje - Možnosti Internetu - Upřesnit - Zobrazovat oznámení při každé chybě ve skriptu |
||
Hugoman Profil * |
#14 · Zasláno: 3. 1. 2006, 17:46:42
Dikes PerToon ale v niecom bude zrada, lebo ci to mam zaskrtnute, alebo odskrtnute tak mi to VZDY PUSTA TIE VYZVY SKRIPTU. Mam vsetky aktualizacie. Vsetky java somariny, shockwave a ine sprostosti a stale to nejde vypnut.
Neni na to nejaky specialny plug-in, alebo soft pre IE??? |
||
stribny Profil |
#15 · Zasláno: 3. 1. 2006, 18:00:21
A proc lpite na IE, kdyz s Firefoxem ci Operou problém nebude?
|
||
Hugoman Profil * |
#16 · Zasláno: 3. 1. 2006, 19:35:46
JE to moj sialeny ZVYK, uz som mal aj firefox, aj operu ale nieco tomu chyba a ked chcem pozriet nejake amaterske stranky tak mi mnoho veci zobrazi DOST DIVNE!
PLEASE HELP WITH QUESTION! |
||
Časová prodleva: 17 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0