Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
IdemeNaHavaj Profil |
#1 · Zasláno: 12. 6. 2015, 14:47:56
Ahoj
Nemôžem prísť na to, prečo sa mi deje toto: Robím css vzhlad webu.Po každej zmene si .css súbor uploadnem na server, kde si dám refresh aby som videl zmeny. ALE je tu problém s prehliadačmi, pretože dlho im trvá kým zistia, že "aha, ten .css súbor už je aktualizovaný".. Proste nech robím čo robím, mažem cache, stláčam ctrl+F5 alebo ctrl+r, skúšam všetko čo ma napadne ale fakt bez zmeny. Stále musím čakať niekedy možno pol hodinu a viac, kým uvidím svoje zmeny. Som si na 100% istý, že súbor sa aktualizoval hneď po mojej úprave - skontroloval som si to cez WinSCP, kde som si otvoril server, a ten daný .css a videl som tam zmeny. V prehliadači žial nie. Netuším prečo, ak niečo viete o čom ja neviem prosím poraďte. Ďakujem. |
||
_es Profil |
#2 · Zasláno: 12. 6. 2015, 19:59:52
IdemeNaHavaj:
Tak tomu súboru zmeň adresu a zmeň odkaz na súbor aj v HTML. To donúti prehliadače načítať novú verziu CSS. Stačí dať cesta/súbor.css?niečoIné .
|
||
Chamurappi Profil |
#3 · Zasláno: 12. 6. 2015, 23:20:19
Reaguji na IdemeNaHavaje:
Projevuje se problém ve všech prohlížečích? Jestli ne, hledal bych viníka v nějakém pluginu. Jestli ano, hledal bych viníka v kešujícím proxy serveru. S jakými kešovacími HTTP hlavičkami tvůj CSS soubor přichází? |
||
IdemeNaHavaj Profil |
#4 · Zasláno: 13. 6. 2015, 17:48:44
Chamurappi:
Mám len tie 2 prehliadače takže ano v mojich všetkých. Jediný plugin čo mám je adblock+, či niečo robí s proxy netuším. Ako píše _es mi to funguje takže pre mňa problém vyriešený :-) Ďakujem. |
||
Časová prodleva: 8 let
|
0