Autor Zpráva
tom.baoth
Profil
Zdravím,

již dlouhou dobu se snažím vyřešit problém se zobrazením v hlavičce mých, vlastně, úplně prvních stránek. Zde je odkaz, abych to nemusel hloupě popisovat. Ve všech ostatních prohlížečích je vše ok, ale ve FireFoxu se to nepochopitelně rozhází. Budu vděčný za jakoukoliv radu.

Ještě bych se chtěl zeptat, jak pozicovat zápatí stránky, aby bylo na všech zařízeních na konci úplně dole na listu, i když je tam málo obsahu, takže bez pozicování se lišta zápatí zobrazí v půlce obrazovky. Z nepochopitelných důvodů se mi na úvodní stránce i bez žádného pozicování zobrazí zmíněná šedá lišta přes předchozí obsah. Nevíte, čím to může být? Bez nahrání na server se mi to zobrazí v prohlížeči normálně... Děkuji moc
lionel messi
Profil
tom.baoth:
Zde je odkaz, abych to nemusel hloupě popisovat.

Gratulujem k dodaniu neviditeľného odkazu, moje paranormálne schopnosti sa však limitne blížia k nule. :-)

Živá ukážka (ako si správne uviedol) je veľmi dôležitá, bez nej nedokážeme poradiť, prosím o jej doplnenie.
Keeehi
Profil
tom.baoth:
Zde je odkaz
No, nějak se ti to nepovedlo ho tam vložit.

aby bylo na všech zařízeních na konci úplně dole na listu, i když je tam málo obsahu
Třeba ryanfait.com/resources/footer-stick-to-bottom-of-page
nebo weblog.plavacek.net/2005-02.html#1108716997
nebo si vygoogli jiný návod, existuje jich spousta.
tom.baoth
Profil
Jej, tak tohle se dá vysvětlit jen mojí debi**tou. :D

Pokus číslo dva: breclavskykomorniorchestr.cz

Díky předem za odpovědi. :)
Chamurappi
Profil
Reaguji na tom.baotha:
Nastav ve stylech clear: both čárám <hr>.
tom.baoth
Profil
to Chamurappi:

Díkěji moc. Naprosto to funguje. Jen mi nejde na hlavu proč všude jinde se to zobrazilo v pořádku jen v Mozille bylo potřeba tuto vlastnost nadefinovat? Díky ;)
Chamurappi
Profil
Reaguji na tom.baotha:
Netuším, čím to je :-)
Střelil jsem naslepo, zkusil jsem si to nastavit přes Firebug a pomohlo to.

Mrknul jsem teď do interních stylů Exploreru a Webkitu a clearování u <hr> v nich nevidím. Zřejmě mají čáry nějakou zvláštní vlastnost mimo říši CSS… a v Mozille ji nemají. Nebo jsem něco přehlédl a existuje snazší zdůvodnění.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: