Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
MilanKarkulka Profil |
Všechny stránky na webu www.rajecketeplice.cz jsou v pořádku.
Kromě stránky www.rajecketeplice.cz/5-dnu-pobyt-rajecke-teplice . Pokud tuto stránku navštívíte v Opeře, tak vyskočí varovná hláška "Malicious site warning". Údajně Yandex (ruský vyhledávač) na této stránce našel nějaký problém, nahlásil to Opeře a ta nyní blokuje přístup na tuto stránku. Otázka je, jak se toho zbavit? Na dané stránce není žádný vir ani žádný malware/adware. V zoufalosti po řešení jsem se zaregistroval do Yandex Webmaster tools. Jenomže tam mi nejde ověřit vlastnictví této stránky. Vložil jsem meta tag do hlavičky - nepodařilo se ověřit. Vložil jsem .html soubor na FTP. Opět se to nepodařilo ověřit. Což je postavené na hlavu. Protože jejich ověřovací systém mi řekne "HTTP status code 200 OK" - tedy tento ověřovací soubor existuje. Ale současně mi řekne, že se jim ten soubor nepodařilo najít. Což je úplné WTF! Nějaká rada co s tím mám dělat? |
||
snazimse Profil |
#2 · Zasláno: 15. 5. 2017, 22:14:48
MilanKarkulka:
Opera software strongly suffers paranoia :) Hele asi bych přepsal url to je nejrychlejší, jestli se s nima nedomluvíš ,nebo to nepůjde rozumně vyřešit :) |
||
Časová prodleva: 7 let
|
0