Autor Zpráva
Mikro
Profil
Caute,

mam taku otazku, na prvej stranke index mi ukazuje na mobile stranku, tak ako chcem a na celom obraze je pekne cela stranka (vid obrazok):


ale na vsetkych ostatnych podstrankach mi ukazuje iba vysek (vid obrazok)


Vsade som skusal dat do casti <head> :
    <meta name="viewport" content="width=device-width">
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
jedno, druhe a aj obe naraz,

ale okrem indexu to nefunguje ani na jednej podstranke.

Neviete niekto, kde moze byt chyba?
stranka sa zatial testuje a da sa pozret na tomto linku www.hypnoza.sk/web2/index.html

Dakujem za odpoved
Davex
Profil
Já mám tedy přesně opačný pocit, a to, že to na podstránkách dělá přesně to, co dělat má. To co je na prvním obrázku je výchozí zobrazení mobilních prohlížečů, u čehož speciální značka netřeba.
Mlocik97
Profil
ani sa nedivím,... celá stránka je špatne napísaná. A vubec tam nemate ani media queries.
Mikro
Profil
Davex:
Ked som tam nemal ten viewport, tak aj index ukazoval iba ten vysek. Dakujem za odpoved, mate nejaky napad ako mozem vyriesit moj problem? Dakujem

Mlocik97: Keby bola stranka zle napisana, asi by sa neukazovala vo vsetkych prehliadacoch a na inych zariadeniach, tak jak ma (okrem problemu zobrazenia na fullscreen podstranok na mobiloch), mozno to neni podla vsetkych html pravidiel, ale funguje to a to je hlavne. Ale dakujem za odpoved
Mlocik97
Profil
Mikro:
a to máte s kade? Prehliadače sú hodne blbuvzdorné, a taky dokážu vykresliť stránky aj také, ktoré když preženieš validátorom, tak koniec výpisu Vám skončí v Austrálii. HTML parser je veľmi tolerantný k chybám, veľa vecí si vie domyslieť, niekde však špatne,... a práve je špatne napísaná když máte tento problém,... to je to "niekde". Responzivita lepší ani nemôže byť, media query, a kým nebudete mať layout normálne spravený.

Len tá jedna podstránka: validator.w3.org/nu/?doc=http%3A%2F%2Fwww.hypnoza.sk%2Fweb2%2Findex.html
Mikro
Profil
Mlocik97:
Jakze layout blbo spraveny? Ved moja struktura je uplny zaklad:

<html>

<head></head>

<header></header>
<nav></nav>
<main></main>
<footer></footer>

</html>

A v css nastavene sirky, vysky, farby a centrovanie.

Pisete mi iba je to zle, ale nic konkretne a skor to by som ocenil, ako napisat mi iba vsetko je zle.

IE, Opera, Chrome, Mozilla, Safari
Iphony, Androidy
Vsade to funguje ako ma, pytal som sa iba na pomoc ako dat na mobiloch na full screen podstranky, kedze viewport mi nefunguje, ale index ukazuje na fullscreen.
Pomohol by mi nejaky konkretny priklad co kde napisat.
Dakujem
Mlocik97
Profil
Mikro:
uz som hovoril... media query, css, syntakticke chyby, vidte odkaz na validator, ale aj v HTML máte chyby, teraz je Vám však nepoviem, kedže stránku ste odstránili...

v CSS taky bych nastavil správne veľkosti html, body elementov, marginy, paddingy, overflowy
Mikro
Profil
Mlocik97:
teraz som si to hodil do validatora a na indexe ukazuje 3 veci:
1. varovanie ze v html nemam lang sk
2. a 3. nieco so strong co je uplne nepodstatne

napisat mi media query, css je pomoc ako ked clovek sa pyta na recept a vy mu poviete: napis do googlu recepty, chod si kupit knihu do obchodu.

Proste nejsom v tom niaky profik, ked tu citam diskusie, ludia pisu konkretne kody co ma kto kam napisat, aby mu to islo, ved o tom je forum.
To potom ked ma niekto niaky problem budem mu tam pisat ved css, html, php porad si vid google
Mlocik97
Profil
Mikro:
a ja zas nemám vešteckú guľu, když ste stránku odstránili, pomôcť Vám neviem. No ostatne bych tam prepsal asi polovicu kódu. To když ja dával Vašu zmiňovanú stránku do validatora, chýb tam bylo 5, a dosť podstatných, a to len na indexe, na podstránkach to bolo horšie.

jediné čo teraz vidím je:

Not Found
The requested URL /web2/index.html was not found on this server.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Nezapomeňte na odkaz na živou ukázku problému.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0