Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
nethor Profil |
Zdravím,
stává se mi, že mi na některých stránkách FFox v adresním řádku zobrazí v adresním řádku u https zámečku vykřičník a po rozkliknutí hlášku "části této stránky nejsou zabezpečené (například obrázky)". Ovšem někdy, myslím, zcela bezdůvodně. Např. na str. www.westlakepneu.cz je jen maličko textu, skoro nic, natož smíšený obsah. Zkoušel jsem ji zobrazit z různých PC, na obou stejný výsledek. Čím to může být, co se mu nelíbi? |
||
Tomášeek Profil |
#2 · Zasláno: 20. 11. 2019, 09:08:38
nethor:
„Např. na str. w>ww.westlakepneu.cz je jen maličko textu, skoro nic, natož smíšený obsah.“ Doslova maličko. Jen www adresa. Jinak jde asi o to, že linkuješ nějaké obrázky z HTTP, nikoliv z HTTPS. |
||
N71 Profil * |
#3 · Zasláno: 20. 11. 2019, 09:09:35
/favicon.ico vrací docela nesmyslný redirect 302 na root domény. Možná tady bude zdroj problému.
|
||
nethor Profil |
#4 · Zasláno: 20. 11. 2019, 09:58:29
N71:
ikona /favicon.ico ale ve zdroji není nalinkovaná. BTW: Teď to po refreshi z ničeho nic přestalo. Vůbec jsem do toho nesáhl a refresh jsem už dříve zkoušel. ... ba i Ctrl+Shift+R |
||
N71 Profil * |
#5 · Zasláno: 20. 11. 2019, 10:10:27
nethor:
„ikona /favicon.ico ale ve zdroji není nalinkovaná.“ To nevadí. Většina prohlížečů ji zkouší načíst i tak. |
||
Časová prodleva: 5 let
|
0