Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Menci Profil |
#1 · Zasláno: 18. 1. 2006, 15:59:20
Zdravím!
Prosím otestujte mi v Mozile tento problém: Mám stránku http://www.bm-atelier.com - ve všech prohlížečích je O.K. Když dám sekci CENÍK (tlačítko v horní liště) - tak jsou tam dvě úzké tabulky vedle sebe - jen v Mozile jsou blbě pod sebou. Když pak dám "Ctrl+R" (nebo ty modré šipky "Aktualizovat načtenou stránku"), tak je to potom O.K. i v Mozile - tabulky jsou pěkně vedle sebe. Děje se tak i u Vás, nebo jenom na mém PC? Lze to nějak vyřešit? Dík za postřehy a hlavně za radu - co s tím. |
||
Fred Profil |
#2 · Zasláno: 18. 1. 2006, 16:13:36
Udělej to užší a nepočítej s tím, že každý má stejně široký viewport jako ty. V IE i v Opeře je to s postraním panelem stejné.
|
||
Menci Profil |
#3 · Zasláno: 18. 1. 2006, 17:33:04
Frede - to nepomůže. Při druhém - a dalším načtení se to tam přece (od určité šířky okna) v pohodě vejde i v Mozile.
|
||
Časová prodleva: 25 dní
|
|||
Menci Profil |
#4 · Zasláno: 12. 2. 2006, 08:41:12
Mám to konečně vyřešeno:
Byla tam dána šířka v % - ostatní prohlížeče si spočítali - že se to tam vejde hned, ale Mozila to tam dala "rychle" pro jistotu pod sebe - teprve po druhém načtení i jí už došlo, že se to vejde i vedle sebe - tak to opravila. Teď je tam šířka pevná 500px a je to všude stejně vpoho. Akorát že je to na větším monitoru "zbytečně" úzký :-( - to je jasný. |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0