Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
E_T Profil |
#1 · Zasláno: 23. 2. 2006, 15:33:17
Zdravím řeším jednu záhadu:
stránka http://www.stk.cz/tiskove_zpravy.html se v MSIE rozsype - resp bily obsah je az pod pravym menu. co mne na tom mate je fakt že web má cca 250 stránek a děje se to jen u téhle jedné:-( z čehož mi vyplývá že problém nebude ve stylopisu ale primo někde v kódu stránky - ovšem zkoušel jsem různě odmazávat a jinak kouzlit ale bez efektu. Nenapadne někoho příčina? Dík. e.t. |
||
Začátečník Profil * |
#2 · Zasláno: 23. 2. 2006, 16:22:17
Trpaslíci? Než hledat příčinu je rychlejší udělat stránku znovu, vzít kostru z některé z těch 249 co jsou O.K. a přesypat obsah :-)
|
||
E_T Profil |
#3 · Zasláno: 23. 2. 2006, 16:50:14
Trpaslíci?
URCITE! :-( Než hledat příčinu je rychlejší udělat stránku znovu, vzít kostru z některé z těch 249 co jsou O.K. a přesypat obsah :-) No to me napadlo uz davno ale nefunguje - resp. nepomůže... |
||
igamenir Profil |
#4 · Zasláno: 23. 2. 2006, 17:14:48 · Upravil/a: igamenir
IE občas špatně určí zalamování slov, pokusí se jich na řádku dostat víc, než může, a pak to skončí tím, že je řádka širší než by měla být.
Nevím, jak to odstranit. |
||
Začátečník Profil * |
#5 · Zasláno: 23. 2. 2006, 17:29:53
Takže fakt "trpaslíci" - tedy ne tak docela, ale člověk někdy omylem zmáčkne na klávesnici nějakou kombinaci kláves, kterou si do zdroje zapíše znak který není vidět, ten vypadá jako mezera, ale nadělá v tom paseku. Pak nezbývá než odstraňovat kusy obsahu dokud se nenajde podezřelé místo, a to pak přepsat.
|
||
Časová prodleva: 17 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0