Autor Zpráva
szucs
Profil
Zdravim,
mam
<BODY>
<div id="header">
<OBJECT CLASSID="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" style="border: 1px solid #000000;
float: right;
margin: 5px 0px 0px 10px;
width: 468x;
height: 60px;"
WIDTH="468" HEIGHT="60"
CODEBASE="http://active.macromedia.com/flash5/cabs/swflash.cab#version =5,0,0,0">
<PARAM NAME="MOVIE" VALUE="image/banner_ditos.swf">
<PARAM NAME="PLAY" VALUE="true">
<PARAM NAME="LOOP" VALUE="true">
<PARAM NAME="WMODE" VALUE="opaque">
<PARAM NAME="QUALITY" VALUE="high">
<EMBED SRC="banner.swf" WIDTH="468" HEIGHT="60" PLAY="true" LOOP="true" WMODE="opaque" QUALITY="high"
PLUGINSPAGE="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1 _Prod_Version=ShockwaveFlash">
</EMBED>
</OBJECT>

<h1 style = "color: #00478D;
cursor: default;
font-size: 40px;
margin: 0px 0px 0px 10px;
">Nadpis</h1>
<h2></h2>
</div>
</BODY>

Nadpis a Flash maju byt vedla seba a nie su.
Bohuzial nadpis je pod flashom, cize ho neobteka
Ak miesto flash dam span, tak je to OK.
AKurat ked tam je znacka object, to nechce posluchat.
Vdaka za radu
Vlado Szucs
Yuhů
Profil
hoď sem prosím odkaz. Mně se ten flash v Opeře z nějakých záhadných důvodů nechce zobrazit. Mám pocit, že když prohlížeč nepochopí classid, tak z toho blbne.
Jinak potvrzuju problém, je to vedle sebe, nevím proč. V jiných prohlížečích to vypadá OK.
Yuhů
Profil
hm, tak už jsem se dostal dál. Vypadá to, že v Opeře se floatovaná flash nevyjme z toku dokumentu. Nebo se po sobě vyclearuje, nevim.

Řešení je zabalit flash do nového divu a stylovat ten div.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.