Autor Zpráva
ppooler
Profil
Ahoj :-)

Tak právě dělám svůj druhý web, a když mám základní kostru stránek hotovou,řekl jsem si,že se podívám jak se můj výtvor chová v IE...
čekal jsem ,že v s tím budou nějaké těžkosti,ale tohle jsem nečekal...

Každá stránka se otevře v novém okně !-a ještě ktomu "nemaximalizovaná"- k tomu menu,která jsem dělal v Agame web buttons - je neaktivní - ( po přejetí myši se nic neděje) ,vyskočí okno ,že aplikace IE zabránila ....atd. - po kliknutí na povolit blokovaný obsah se už menu chová správně - ,že se všechen text poskládá úplně jinak ,bych uměl vyřešit,ale to otevření v novém okně ne...

Věděl jsem,že IE je příšerný prohlížeč,ale tohle mě už zaskočilo...

Měl někdo podobný problém ?

(P.S. v Opeře je také všechno v pořádku )
DoubleThink
Profil *
Nevidíme kód, nemůžeme poradit.
Jedno je jisté - chyba je na tvé straně - nikoliv na straně prohlížeče (jak to ve světe webdesignu vždy bude platit).
RPG
Profil
ppooler
Bez kódu s tím nikdo nic neudělá. Je to jako střílet se zavázanýma očima - Můžeme více uškodit, než pomoci.
ppooler
Profil
Část webu jsem nahrál na sweb http://sweb.cz/ppooler

Podívejte se prosím na to ,proč se to otevírá v novém okně...

Vím,že chyba je na mojí straně,ale už mi je podezřelý,že ve FF a Opeře za celou dobu jejich používání jsem neměl nikdy žádný sebemenší problém,ale když něco testuji nebo prohlížím jiné stránky v IE ,neustále jsou nějaké komplikace...

Nikdo mi nenamluví,že IE je dobrý prohlížeč !- ( alespoň ne v. 6.0)
RPG
Profil
ppooler
Při tvorbě měj rozpracované stránky otevřeny ve všech prohlížečích a průběžně sleduj, co která změna dělá... ušetříš si spoustu problémů.
IE je prohlížeč na dvě věci. Bohužel, nejrozšířenější. Nekteří lidé ani netuší, že se lze na internet dostat jinak než přes ikonku modrého éčka...
Chamurappi
Profil
Reaguji na ppoolera:
1) Tvůj web není optimalizovaný pro větší rozlišení.
2) Chová se v Exploreru přesně tak, jak by měl.
3) Chová se i v Mozille a Opeře přesně tak, jak by měl.
4) Odkazy v menu se mají podle tvého kódu otevírat v rámu jménem „mycontent“. Pokud neexistuje, otevře se nové okno.
Tak o co jde?
ppooler
Profil
Takže stačí smazat z PSpadu všechny řetězce obsahující target="mycontent" ?

Jak to mám optimalizovat pro větší rozlišení ,když můj 15 " monitor neumožňuje větší rozlišení,než 1024 x 768 ?

radu "kup si nový monitor" neberu :o)
ppooler
Profil
Smazal jsem všechny target="mycontent" a už je to v pořádku...ale co dělat s tím hlášením :

Z důvodu ochrany zabezpečení bylo souboru zakázáno zobrazení aktivního obsahu ,který by mohl přistupovat k počítači .Klepněte sem pro další možnosti... X

?

WanTo
Profil
Nemáš tam nějaké Flashe, ActiveX nebo Java aplety?
J
Profil *
Z důvodu ochrany zabezpečení bylo souboru zakázáno zobrazení aktivního obsahu ,který by mohl přistupovat k počítači .Klepněte sem pro další možnosti... X
- tohle se objevuje běžně, když stránka není ještě nahraná někde na www, ale spouští se jen z disku, a přitom je v ní kus kódu script vložený kvůli statistikám NaVrcholu, Toplist, counter atd.
ppooler
Profil
J - takže to nemusím řešit...díky


ppooler
Profil
WanTo

Mám tam ten kód,který vygeneroval program Agama web buttons - tam je nějaký Java script... jen doufám,že má J pravdu,protože tohle dělá IE často i při prohlížení stránek,které jsou na www...
J
Profil *
to ppooler
Tak otestujte - kód,který vygeneroval program Agama web buttons příp. další podobné zvrácenosti na chvíli vyhoďte, co to udělá.
ppooler
Profil
J,měl jsi pravdu na WWW je to v pořádku !:-)
už jsem se lek,protože druhou verzi webu dělám prakticky jenom kvůli CSS menu...- :-)

který design je lepší tenhle ,nebo

tenhle ?
ppooler
Profil
Všechy problémy v původní otázce v 17:41:51 jsem s vaší pomocí do této chvíle vyřešil ,jen stránka Manuál , je v IE k nepoužití :

a ta mi zrovna dala největší práci... :-(

asi budu muset dopsat údaj,že web je "optimalizovaný" pro FF...:O)
Radek Hrabůvka
Profil
Z důvodu ochrany zabezpečení bylo souboru zakázáno zobrazení aktivního obsahu ,který by mohl přistupovat k počítači .Klepněte sem pro další možnosti... X
Klasika
Nástroje > Možnosti Internetu > záložka Upřesnit > Zabezpečení > Povolit spouštění aktivního obsahu z Tohoto počítače

Stránka manual.htm háže 404, nemůžu poradit, ani kdokoliv jiný.

Že ses zamiloval do nějakého prohlížeče neznamená, že sem budeš prasit obrázky s nulovou informační hodnotou k danému tématu. Mám dojem, že jsi se tu chtěl jen vybrečet a zaspamovat diskusi.

Nikdo mi nenamluví,že IE je dobrý prohlížeč !... To lze říci o každém prohlížeči, ideální prohlížeč pro všechny na světě není.

asi budu muset dopsat údaj,že web je "optimalizovaný" pro FF...:O) Není lepší napsat pravdu: "pro IE to neumím..."
ppooler
Profil
Radek Hrabůvka

Já vím,že používáš IE ( četl jsem to náhodou na Tvých stránkách ,jak o Mozile a Opeře píšeš "exotické" prohlížeče :o)


Ten nový web jsem radši smazal,byly tam místo textu "ffffffffffffffffffffff"- jen takové znaky - nechci vypadat jako blázen...

Ty obrázky - no, chtěl jsem zkusit jestli to funguje ,a když jsem zjistil,že to jde, měl jsem z toho radost,a tak jsem přidal další dva ,podle mě je to v pořádku - k danému tématu to je...spamovat jsem nechtěl ,mě to přijde vtipný,ale vybrečet jsem se chtěl stoprocentně ...

Ideální prohlížeč pro všechny není,ale z mého pohledu je Mozila FF ideální...

jinak díky za radu ,jak vypnout tu "klasiku" :-)



Ten problém možná nějak vyřeším - jsou to nudný problémy se <span>,<div>,<br> a takovýty nevycentrovaný a všelijak posunutý texty... ideální by bylo ,dělat to jinak než jako tabulky- na to je prý dobrý css layout ,ale zatím tomu vůbec nerozumím...

Četl jsem o těch layotech něco na intervalu ,ale moje IQ na to bohužel nestačí...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0