Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
esemeska Profil |
#1 · Zasláno: 25. 3. 2006, 15:28:11
http://proton.ic.cz/paulas/indexx.php?x=1
--podivejte se prosím na tento web v prohlížeči FireFox. --ty šipky, jak se s nimi posouvají obrázky(jako že si přehodíte na dálší img...) jsou odkazy, které vedou na záložku(přesněji záložka #nad)...ale ve ff to nefunguje --zkuste parkrat kliknout treba na sipku dopredu(zalozka nebude fungovat), ale kdyz kliknete pak na sipku dozadu, zalozka fungovat bude(vsude to jde jenom ve ff ne, ty odkazy jsou delane stejne) --proste to funguje jenom kdyz kliknete na sipku dozadu(doleva) a pote take kdyz kliknete na sipku doprava(funguje az po kliknuti na sipku doleva) --můžete mi prosím někdo napsat, co to je za žert od FF??? díky |
||
esemeska Profil |
#2 · Zasláno: 25. 3. 2006, 15:29:09
krucis, tak ted jsem zjistil, ze to blbne i v opere
|
||
esemeska Profil |
#3 · Zasláno: 25. 3. 2006, 15:46:30
je to vazne nejaky divny:( uz to ve ff funguje, ale nekdy to vynechava(jako ze to nefunguje:)
|
||
Radek Hrabůvka Profil |
#4 · Zasláno: 25. 3. 2006, 16:14:10
Mi to v Opeře 8.53, Firefoxu 1.5.0.1 a IE 6.0 chodí, doprava i doleva.
OT fotky jsou zbytečně datově objemné, co tak líp nastavit kompresi, optimalizovanou nebo progresívní, a dát nižší kvalitu. |
||
esemeska Profil |
#5 · Zasláno: 25. 3. 2006, 18:07:02
Radek Hrabůvka
Já nechtěl kritiku, tvůj názor mně vůbec nezjímá(ale když jsi to tam teda napsal, tak se vyjádřím), já chtěl pouze vyřešit můj problem(viz nahoře) co se týče tohoto: fotky jsou zbytečně datově objemné, co tak líp nastavit kompresi Ty fotky jsem tam jen zkoušel budu je nejspíš upravovat v jiném programu než jsou. Takže příště prosím nekritizuj, když to po tobě nikdo nechce -Ten web Je rozdělaný a já se jen ptal jak vyřešit ty záložky! Mi to v Opeře 8.53, Firefoxu 1.5.0.1 a IE 6.0 chodí, doprava i doleva co se týče tohoto-mně to chodi ve všech prohlížečích na 100% to že máš nějáký zastaralý prohlížeče=nezájem(budu to ještě optimalizovat) |
||
esemeska Profil |
#6 · Zasláno: 25. 3. 2006, 18:23:36
Firefoxu 1.5.0.1
Tak jsem si specialne pro toto stahnul FF 1.5.0.1 a jede to uplne na 100%, tak nevim co to tam s tim mas |
||
esemeska Profil |
#7 · Zasláno: 25. 3. 2006, 18:26:58 · Upravil/a: esemeska
Radek Hrabůvka
hele promiň já to celý blbě pochopil...už to chápu tak sorry |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0