Autor Zpráva
korzoli
Profil
FF 1.5 (ani Opera 8.51) nezobrazuje správne obrázok na pozadí.

CSS:

<style>
body { background-image:url(img/bg/bg_i.jpg); background-repeat:no-repeat; background-position: center center }
</style


skúšal som aj background-position: 50% 50%, ale nefungovalo to, ani v tomto pripade.
Nesprávne zobrazenie v FF 1.5 (jpg)
ie6, a predchádzajúce verzie FF stránku zobrazujú v pohode.
Nesprávne zobrazenie v FF 1.5 (jpg)

Ako sa to da vyriesit? Dakujem za radu.
Railbot
Profil
Krom toho, ze by se zapis dal znacne zjednodusit a zprehlednit, bych ti doporucil zkontrolovat si cestu k obrazku a spravne ji zapsat. Mimo to neni od veci davat cestu k obrazku do uvozovek. Funguje to snad i bez toho, ale sparvny zapis je S uvozovkama.
habendorf
Profil
http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&topic=23970&foru m=1&page=-1 ?
korzoli
Profil
http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&topic=23970&foru m=1&page=-1 ?

Prepac, habendorf, som novy uzivatel, neskorsie som to vsimol.
habendorf
Profil
korzoli: zkus body {background:url("img/bg/bg_i.jpg") no-repeat center center;} - musí to fungovat
korzoli
Profil
stale to nefunguje...
korzoli
Profil
odkaz musi fungovat, pretoze obrazok sa zobrazi, ale polka je v nebi...
Leo
Profil
A mate tam body? :-) Podle toho obrazku je uvnitr cosi s posuvnikem, to je co? Leo
korzoli
Profil
jo, mam. to je div s textem
habendorf
Profil
hoď to na web a dej sem link, tipnul bych si, že tam máš nějaké abs. pozice a díky tomu je body kratší než si myslíš
korzoli
Profil
predloha diki za ochotu!
Leo
Profil
"díky tomu je body kratší než si myslíš"

To je dost casto, ale na barvu a obrazek na pozadi to kupodivu vetsinou nema vliv... Ale souhlas bez kodu je to hadanice az do velikonoc, Leo
habendorf
Profil
Vždyť to říkám, samá abs. pozice :o)
Zkus pro začátek přidat do stylu pro body height:100%, asi to nebude úplně ono, ale jestli se to zlepší, jsme na dobré cestě.
korzoli
Profil
bez zmeny. Keby to bolo nefunkcne v starsej verzii, tak sa necudujem. Ale 1.0.4 zobrazuje normalne
Railbot
Profil
Jenom mala pripominka - FF 1.5.0.1 (tj. nejnovejsi FF) zobrazuje vse samozrejme zcela spravne, takze chyba musi byt nekde u tebe.
korzoli
Profil
odinstaloval som 1.5.0.1, nainstaloval 1.4 fungovalo to. Zase som nainstaloval 1.5.0.1 - bez zmeny. Tak nic, asi to skusim vyriesit inym sposobom...

Kazdopadne dik za rady
korzoli
Profil
Zdravim!

Problem som vyriesil nasledovnym sposobom:

<style>

body {

background-image:url(img/bg/bg_i.jpg);
background-repeat:no-repeat;
background-position: 0 -48.5%
_background-position: 50% 50%

}
Daze
Profil
Taky mi dělá problémy background-position, konkrétně ve Firefoxu 2.0.
Chci dát před h1 malou červenou kostku a dělám to tak, že h1 nastavím background-image s no-repeat a padding-left (tím si dělám místo, aby se kostka měla kam vejít):

background: url('images/kostka1.jpg') no-repeat;
background-position: 2px 3px;
padding-left: 17px;

Je to na téhle stránce. Stylopis je /style.css. Poradíte mi někdo? V IE se to zobrazuje tak, jak to chci, ve Firefoxu 2.0 kostka není. Mám někde chybu? (OT: podotýkám, že ty stránky jsem nedělal já, jenom je přebírám.) Poradíte někdo pls?
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.