Autor Zpráva
anonym104
Profil
www.anonym104.majlont.cz

ahoj chci se zeptat... proc se mi v FF nezobrazuje pozadi mezi tabulkama? je to pomoci css... je mozne ze by byla chyba tam? v jinych prohlizecich mi to jede bez problemu. zajimave je, ze nejede jen pulka...

css_k_nahlednuti

jinak stranky sou v HTML 4.0 valdini ale ten FF me uz fakt stve... a nestava se mi to jen u techto stranek :(

nevíte čím to může být? díky...

btw: je to teprve začátek :)
Honza Hučín
Profil
Nemůže to být třeba tím, že jméno třídy začíná číslicí?

Validátoru CSS se to nelíbí. Viz http://jigsaw.w3.org/css-validator/

Takže nenadávej na FF, prosím. Chyba asi není v něm.
anonym104
Profil
nenadavam na FF ale ok zkusim to tedy :)
anonym104
Profil
jj bylo to tím díky
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.