Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
kdyz mam stranku ktera nezaplnuje cely height prohlizece, tak FF, Opera scrollbar neukazuji. IE sic zasedly ale ano. Jde nejak zaridit aby se nezobrazoval? diky.
avaranger
Profil
Jak je NEZOBRAZOVAT nevim. Jak je ve FF zobrazit vim ;)

body{
overflow: -moz-scrollbars-vertical;
}
Anonymní
Profil *
promin, ale myslim, ze kdybych chtel vedet, jak zobrazit scrollbar ve firefoxu, zeptam se jak zobrazit scrollbar ve firefoxu, ne jak skryt scrollbar v ie.
Ice
Profil
Anonymní
snad jenom bych se zastal avaranger, je lepší ho tam dát natvrdo. Jestli se ti bude měnit height, tak by ti pak mohl lítat web - skrz ten posuvník.
Anonymní
Profil *
opravdu dekuji vam obema za dozajista dobre minene rady. ale ja se ptal, jestli jde dat pryc. mam sve duvody, proste mi jde jen o to, jestli jde dat pryc. nic jineho, zadne premlouvani at ho tam necham, anebo at ho teda zobrazim i ve firefoxu. jen jestli jde dat pryc. tot vse.
Radek Hrabůvka
Profil
<body style="overflow: hidden;"> - vůbec se nezobrazí
<body style="overflow: auto;"> - zobrazí se, pokud bude potřebný, tak jako nyni v prohlížečích Firefox a Opera
Doporučil bych hodnotu auto, protože nikdy nevíš, jak je velké okno prohlížeče, zejména uživatelé IE jsou nuceni používat okna, protože nemají taby.
avaranger
Profil
Radek Hrabůvka
Doporučil bych hodnotu auto
Kdyby chtel doporucit, co delat, tak by napsal, ze chce doporucit ;P
Radek Hrabůvka
Profil
avaranger Dávám dvě řešení, jedno z nich pokládám za lepší, proto jej doporučuji ;-)
Anonymní
Profil *
jsem rad, ze se bavite na muj ucet, klidne se bavte dal :) nicmene, bud mam nejaky spatny ie nebo nevim. i pri nulovem obsahu a nastavenem overflow:hidden se mi scrollbar zobrazuje. sic 'disabled' (zasedly) ale zobrazuje. vam se nezobrazuje?
avaranger
Profil
Pardon, asi mam jinak vyvynuty smysl pro humor nez ostatni.

Jak ho skryt je otazka, mozna by pomohl javascript.

( btw: protoze se zobrazuje, je lepsi ho zobrazit i v Mozille, at to vypada stejne :P )
Radek Hrabůvka
Profil
Anonymní Testoval jsem v IE 6 a scrollbar se mi nezobrazil. Ale testoval jsem ve qirku, bez, nebo transitional DTD. Když vidím, co jsi napsal, testul jsem to ve strictním režimu a lišta se mi zobrazila. Takže problém není v jiném IE, ale v jiném doctype.
Anonymní
Profil *
avaranger: ja to nemyslel ironicky.

Radek Hrabůvka: dekuji. opravdu by me nenapadlo, ze by to mohlo byt tim. prijde mi to zvlastni.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.