Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Jana Profil * |
#1 · Zasláno: 6. 6. 2006, 00:42:41
Dobrý den, mám problém se spuštěním Mozzily. Pokud spouštím zástupce - píše to že nemám přístup k určenému zařízení, cestě nebo souboru. A že pravděpodobně nemám oprávnění. A když to nespouštím ze zástupce, ale z cílu, tak to zas píše Chyba při vykovánání programu. Přitom den předtím normálně fungovala. Prosím poraďte - nechci se vracet k IE. Děkuji
|
||
Radek Hrabůvka Profil |
#2 · Zasláno: 6. 6. 2006, 01:20:47 · Upravil/a: Radek Hrabůvka
Nevím, jestli to pomůže, ale první bych zkusil restart Windows. Pokud by to nepomohlo, odinstalovat a znova nainstalovat Mozillu. Někdy se mucí cosi čachrovat s profily, ale já se o to nezajímal, protože s Mozillou Suite ani Mozilla Firefoxem jsem neměl problém.
Pokud by bylo třeba, tak o profilech možná najdeš něco při prohledávání této diskuse, nebo na czilla fóru http://forum.czilla.cz/ Pokud nechceš, nemusíš se vracet k IE, Opera je taky kvalitní prohlížeč. |
||
Časová prodleva: 1 rok
|
|||
KeineEngel Profil * |
#3 · Zasláno: 20. 9. 2007, 06:32:38
CuSS all mam atkovi problem s Mozzilou kdyz ji spustim tak nabehne bile okno a sekne se to a ukaze ze program neodpovida.Uz sem skousel odinstalovat i ruzne verze ale nejde to.Pls pomozte mi dystak piste na Buck.Dich@seznam.cz nebo na tuto stranku
|
||
Časová prodleva: 17 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0